Espanjan merkittävimmät matkailukohteet

Nettisivusto ”Trip Advisor” on valinnut Espanjan tärkeimmät matkailukohteet, niistä viisi sijaitsee Andalusiassa.

Matkailuaiheinen interaktiivinen nettisivusto ”Trip Advisor” on tänään julkistanut valitsemansa 25 merkittävintä matkailukohdetta Espanjassa. Sivusto on tänään julkistanut myös valintansa merkittävimmistä matkailukohteista Euroopassa ja Maailmassa.

”Trip Advisor” on nettisivusto, joka julkaisee matkailijoiden arvioita ja kokemuksia maalman eri maista, kaupungeista ja vierailemistaan nähtävyyksistä sekä käyttämistään hotelleista ja ravintoloista.

Espanjan ykkönen on Granada, joka rankataan myös Euroopan kuudenneksi tärkeimmäksi matkailukohteeksi sekä 14. tärkeimmäksi maailmassa. Granada luokiteltiin myös 10. tärkeimmäksi paikaksi maailmassa, jossa voi rakastua. Lemmenloman ykköspaikaksi äänestettiin Oia, Kreikassa ja kakkoseksi Venetsia, Italiassa.

Barcelona luokitellaan sivustossa maailman kuudenneksi merkittäväksi kohteeksi yöelämänsä vuoksi, Palma de Mallorca, Salou, Fuerteventura, Lanzarote ja Tenerifa mainitaan parhaina perhekohteina. San Sebastian valittiin Espanjan tärkeimmäksi kulinaarimatkailun kohteeksi.

Espanjan merkittävimmät matkailukohteet ovat:

1- Granada
2- Sevilla
3- Santiago de Compostela
4- Barcelona
5- Ibiza
6- Cadaqués (Girona)
7- San Sebastián
8- Tarifa
9- Tossa de Mar
10- Formentera
11- Puerto Morgán
12- Jávea
13- Fuerteventura
14- Oviedo
15- Palma de Mallorca
16- Santander
17- Ciudadela
18- Astorga
19- Valencia
20- Almería
21- Salamanca
22- Bilbao
23- O Grove
24- Gijón
25- Ronda