Sinin käsittelyssä ohuetkin hiukset saadaan näyttämään vahvoilta ja tuuheilta

sinihiukset

Sini Matalamäki on toiminut parturi-kampaajana jo noin 20 vuotta. Aurinkorannikolla hän on työskennellyt ja asunut yli 10 vuotta. Moni on saanut Sinin käsittelyssä uuden upean tukan. Mainostaa ei ole pahemmin tarvinnut, koska puskaradio on toiminut Aurinkorannikolla paremmin kuin hyvin.

”Sini tuntee skandinaavisen tukan. Saan takuuvarmasti blondit hiukset ilman pelkoa tipunkeltaisesta lopputuloksesta. Sinillä on  ihan uskomattoman hauskat ja paikoin jännätkin jutut”, naurahtaa  Sinin kampaamotuolissa istuva suomalainen asiakas.

Hiustenpidennykset tehdään laadukkailla Great Lengthsin aidoilla hiuksilla. Hiustenpidennyksissä on monta erilaista tekniikkaa, ja Sini hallitsee niistä suurimman osan. Hiustenpidennyksen voi saada hiuksiinsa  myös kotikäynneillä. Kätevintä on kuitenkin varata aika Nueva Andaluciassa sijaitsevaan kampaamoon, Spirit Hairdressingiin, jossa Sini työskentelee.

”Hiustenpidennyksillä voi saada lyhyistä hiuksista pitkät ja tuuheat muutamassa tunnissa. Hiuksiin voi myös lisätä vain hieman volyymia, jolloin hiusten laittaminen helpottuu. Suosituimpia pidennyksiä ovat edelleen  pitkät ja tuuheat hiukset, mutta yhä useampi toivoo mahdollisimman huomaamattoman tuuhennuksen ja vain hiukan lisää pituutta omiin hiuksiin”, kertoo Sini.

Alla ennen ja jälkeen -kuvat Sinin tekemästä hiuspidennyksestä (sivuilta tuuhennettu tukka).

Sinin yhteystiedot: Puh. 677 383 481  / 952 811 319  Sinin Facebook-sivut: Sini Hair Extensions

sinijuttu22 sinijuttu1

Kommentoi