Ravintola Aroma kutsuu ruokailijansa keittiöön: ”Puhtaampaa ravintolaa ette löydä!”

aroma11

Melkeinpä tasan vuosi sitten kolmihenkinen helsinkiläisperhe, Riikka Okamo, Amar Singh ja heidän poikansa Daniel, lomailivat Aurinkorannikon Esteponassa. Perhe rakastaa hyvää ja aitoa intialaista ruokaa, eikä voi elää ilman sitä edes lomamatkalla. Hyvän intialaisen ravintolan löytäminen Esteponasta osoittautui haasteelliseksi. Oli sattuman kauppaa, että perhe tutustui intialaismieheen, joka oli töissä intialaisessa ravintolassa Esteponassa. Luottamus mieheen syntyi heti.

”Siitä se ajatus sitten lähti. Mitä jos perustaisi Esteponaan intialaisravintolan, jossa siisteystaso olisi suomalaista luokkaa ja ruoka viimeisen päälle tuoretta ja maistuvaa”, muistelee Amar Singh Aroma ravintolan perustamisaikoja.

Kesällä 2013 perhe ryhtyi selvittämään miten ravintolan perustaminen Aurinkorannikolle onnistuu. Yrityksen perustamisen kanssa perhe otti heti alusta lähtien avukseen Espanjassa toimivan suomalaisen asiointitoimiston Mop Consultingin.

Markku Pyykkö Mop Consultingista hoiti kaikki paperiasiat puolestamme kuntoon. Yrityksen perustamisen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Jo marraskuussa 2013 avasimme ravintolan ovet asiakkaillemme”, kertoo Amar Singh.

Ravintolassa tehtiin syksyllä 2013 massiivinen remontti. Seiniä maalattiin ja paikkailtiin. Edellisen ravintolan huonekalut ja tavarat vietiin pois. Keittiössä tehtiin täydellinen remontti ja kaikki laitteisto uusittiin. Remonttiurakan toteuttajaksi perhe palkkasi  perheelle jo ennestään tutun suomalaisen luottorakennusmiehen, Matti Mäkisen.

”Matti lensi Suomesta Espanjaan varta vasten remonttiprojektia tekemään. Järjestimme hänelle kahdeksi kuukaudeksi asunnon. Remonttijälki oli viimeisen päälle hienoa ja aikataulut pitivät”, kertoo Aroma ravintolan sisustuksesta vastaava Riikka Okamo.

aroma3

Ravintolan omistajat ovat vakuuttuneita, että Aromaa puhtaampaa intialaista ravintolaa ei Aurinkorannikolta luultavastikaan löydy.

”Meille on erityisen tärkeää ravintolan puhtaus, tuoreet raaka-aineet ja loistava henkilökunta. Olemme tuoneet Suomesta tuliaisina suomalaisen puhtauskäsitteen, emmekä suostu tinkimään puhtaudesta yhtään. Puhtaampaa ravintolaa ette löydä. Moni asiakas on kehunut vaaleaa yleisilmettämme ja sanitettitilojemme puhtautta. Meiltä  löytyy vessoista käsipyyhkeet ja saippuat. Niitä ja muita tiloja siivotaan pitkin päivää. Asiakkaamme ovat tervetulleita kurkistamaan ravintolamme keittiöön ihan koska vaan”, lupaa Riikka.

aroma6

Ravintola Aromassa on tilaa noin 250 ruokailijalle. Ravintola avaa ovensa joka päivä klo 14.00. Ravintola on auki aina siihen asti kun asiakkaita riittää. Aroman Lounge avaa ovensa maanantaista sunnuntaihin klo 16.00 alkaen.

”Henkilökuntamme on joustavaa ja palveluhenkistä. Emme käännytä asiakkaitamme ovelta. Jos jollakulla on yöllä nälkä ja ovemme ovat edelleen auki, kutsumme asiakkaamme tervetulleiksi syömään vaikka sitten aamutunneilla. Sama pätee annosten kotiinkuljetusten kanssa. Jos olemme auki, on mahdollista saada myös kotiin kuljetettua ruokaa. Kuljetamme annoksia noin 30 kilmometrin säteellä ravintolastamme”, kertoo Amar.

aroma5

Ravintola tarjoaa myös mahdollisuuden yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Yksityistilaisuuksissa voi tarjota muutakin ruokaa kuin intialaista. Ravintolan vuokraus yksityistilaisuuteen ei maksa mitään. Tarjoiluista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

”Meillä oli juuri ruotsalaisten järjestämä yksityistilaisuus, jossa tarjoiltiin muun muassa lohta ja pihvejä. Mitä ikinä asiakkaamme toivovat, pyrimme toteuttamaan heidän kaikki toiveensa”, kertoo Riikka.

aroma10

Lauantaisin ravintolassa soi livemusiikki. Suosittu englantilaistaustainen muusikko Stella esiintyy usein Aroman Loungessa. Aromassa syödään, juodaan ja nautitaan hyvästä tunnelmasta aina pikkutunneille asti.  Ravintolan asiakaskunnasta suurin osa on englantilaisia, mutta myös suomalaisia poikkeaa aina silloin tällöin ravintola Aromaan.

aroma1

Riikka, Amar ja Daniel-poika haluavat toivottaa Aurinkorannikon suomalaiset lämpimästi tervetulleiksi Aromaan syömään.

”Tarjoamme kaikille ravintolaamme ruokailemaan tuleville Espanja.orgin lukijoille pullon talon loistavaa viiniä. Kun tilatessa ruokajuomia sanoo koodin ESPANJA.ORG, saa pullon viiniä veloituksetta”, lupaavat Riikka ja Amar.

Ravintola Aroman sijainti ja yhteystiedot     Aroman Facebook-sivut

 

99 kommenttia

 1. Pingback: Peter

 2. Pingback: carlos

 3. Pingback: Edgar

 4. Pingback: curtis

 5. Pingback: Micheal

 6. Pingback: rex

 7. Pingback: daniel

 8. Pingback: Bernard

 9. Pingback: Darrell

 10. Pingback: wendell

 11. Pingback: jared

 12. Pingback: calvin

 13. Pingback: jordan

 14. Pingback: Perry

 15. Pingback: Lloyd

 16. Pingback: Evan

 17. Pingback: Jerry

 18. Pingback: dean

 19. Pingback: Allan

 20. Pingback: james

 21. Pingback: harold

 22. Pingback: russell

 23. Pingback: Harvey

 24. Pingback: Gregory

 25. Pingback: Christian

 26. Pingback: trevor

 27. Pingback: dave

 28. Pingback: Gabriel

 29. Pingback: ben

 30. Pingback: craig

 31. Pingback: Franklin

 32. Pingback: Fred

 33. Pingback: Patrick

 34. Pingback: fred

 35. Pingback: Justin

 36. Pingback: julius

 37. Pingback: Bobby

 38. Pingback: Ralph

 39. Pingback: Gary

 40. Pingback: Chris

 41. Pingback: benjamin

 42. Pingback: carlos

 43. Pingback: tyrone

 44. Pingback: joshua

 45. Pingback: allen

 46. Pingback: randy

 47. Pingback: lee

 48. Pingback: Austin

 49. Pingback: carl

 50. Pingback: gary

 51. Pingback: James

 52. Pingback: Sidney

 53. Pingback: gary

 54. Pingback: Ross

 55. Pingback: william

 56. Pingback: Charlie

 57. Pingback: Henry

 58. Pingback: Gerard

 59. Pingback: tyler

 60. Pingback: Walter

 61. Pingback: Perry

 62. Pingback: Homer

 63. Pingback: Tony

 64. Pingback: Anthony

 65. Pingback: norman

 66. Pingback: Ronald

 67. Pingback: Carl

 68. Pingback: Walter

 69. Pingback: Alberto

 70. Pingback: karl

 71. Pingback: Randall

 72. Pingback: Samuel

 73. Pingback: jim

 74. Pingback: shawn

 75. Pingback: kirk

 76. Pingback: Dale

 77. Pingback: ramon

 78. Pingback: karl

 79. Pingback: Randall

 80. Pingback: Ian

 81. Pingback: Jackie

 82. Pingback: floyd

 83. Pingback: ernest

 84. Pingback: Danny

 85. Pingback: Johnnie

 86. Pingback: Evan

 87. Pingback: Gabriel

 88. Pingback: Barry

 89. Pingback: eric

 90. Pingback: Rodney

 91. Pingback: jeffrey

 92. Pingback: Angelo

 93. Pingback: Mark

 94. Pingback: louis

 95. Pingback: Vanessa Smith

 96. Pingback: google chrome download free

 97. Pingback: download mozilla

 98. Pingback: java.com

 99. Pingback: skype free download

Kommentoi