Lifestylekuvauksissa Aurinkorannikon ilta-auringossa

varpaat

Aurinkorannikolla toimii monen tyylisiä ja tasoisia valokuvausalan yrittäjiä. Moni suomalainen on ihastunut valokuvaaja, Agata Jensenin ottamiin valokuviin. Tässä viisihenkisen suomalaisperheen kokemuksia valokuvaussessiosta Agata Jensenin kanssa Las Chapasin rannalla.

Olimme varanneet valokuvaustuokion Las Chapaksen rannalla jo viikkoja aikaisemmin, perheen äiti kertoo ja jatkaa. Mattimyöhäisinä lähdimme kuvauspäivän aamuna pikaostoksille lähimpään ostoskeskukseen saadaksemme meille kaikille jotain harmonista ylle. Muu perhe odotti hellesäässä autossa, kun tein pikavaateostokset kuvauksia varten La Cañada -ostoskeskuksessa ja sain kaiken tarvittavan ostettua noin 20 minuutissa.

Agata Jensen ja Alison Dias odottivat meitä rannalle. Lapset olivat alkuun hyvin vakavia kuvattavia. Agata Jensenin avustaja Alison yritti kaikkensa hassutella kuvaajan takana, hyppiä ja puhaltaa pilliin, mutta nuorimmaiseltamme ei hymyä niin vain irronnut.

varpaat1

Kuvausten jälkeen oli kyllä vähän sellainen olo, että mahtoikohan yksikään kuva oikeasti onnistua. Pari viikkoa siinä meni, kunnes saimme kuvat nähtäviksi. Yllättävän hyviä kuvia niistä lopulta tuli. Teetin yhdestä kuvasta jopa canvas-taulun olohuoneemme seinälle.  Agatan Jensenin valokuvaussessio maksoi noin 300 euroa.

jalat jalat2

Tästä vuoden 2014 hinnastoon: AGATA JENSEN

 

 

 

Kommentoi