Vuokrataan eteläisellä Costa Blancalla Torreviejan seudulla: OKT, atico ja neliapila

Vuokrataan hyvinvarustellut asunnot: Kaikki kodinkoneet, internet, lämpöpumput jne. Katso sivut http://www.growmore.fi/ josta löytyy mm. videot asunnoista ja muutakin informaatiota. Alla asuntojen perustiedot lyhyesti.

Omakotitalo El Pinar de Campoverdessä (3 mh, 6 henk., 105/142m2)

Atico/kattohuoneisto Torreviejan keskustassa (2 mh, 4 henk., 69/105m2)

Neliapila/rivitalo Orihuela Costan La Zeniassa (3 mh, 6-8 henk., 75/110m2)

Nyt päiväkohtaisella vuokrauksella, jotta voit esimerkiksi etsiä parhaiten sopivat lennot. Minimi vuokra-aika on 5vrk. Vuokraa vaikka viikko yhtä ja viikko toista asuntoa, niin saat vaihtelua tai jos lomaryhmän koko muuttuu loman edetessä. Asuntoihin ei voi ottaa kotieläimiä ja asunnot ovat savuttomia.

Omakotitalo sopii vaikkapa perheelle tai pariskunnalle, joka nauttii yhdessäolosta viihtyisässä ja rauhallisessa yhteisössä. Lähimmät leikkipaikat ovat parin sadan metrin päässä ja lähimpiin palveluihin on noin 700m. Auto on jokseenkin välttämätön. Campoverden kylä sijaitsee mäntymetsien ja sitrustarhjojen ympäröimänä. Hyvä tukikohta vaikkapa golf-porukalle tai muuta liikuntaa harrastaville. Pyykit kuivaksi kuivausrummulla.

Atico on puhdas ja moderni kaupunkiasunto. Keskellä kaupunkia ja merinäkymät Torreviejan kattojen yli. Yksityisyytä kaupungin ytimessä uudessa asunnossa. Taloyhtiössä on myös uima-allas.

Neliapila sijaitsee hyvin pitkälle loma-alueeksi luokiteltavalla alueella joskin vakituista asutusta on naapureissa runsaastikin. Kävelymatka La Zenian rannalle ja palveluihin (500-700m). Ei läpikulkuliikennettä. Autot vaivatta parkkiin ja mopot tarvittaessa talliin. Pari polkupyörää löytyy varastosta käyttöönne. Merinäköalat parvekkeelta ja aurinkoterassilta.

Hintatiedot:

Kysy hintaa. Hinta riippuu vuokrausjakson pituudesta ja ajankohdasta sekä asunnosta. Hinnastot ilmestyvät piakkoin sivuille

Yhteystiedot:

Katso sivut: http://www.growmore.fi/