Töitä tarjolla kotikäyntiajanvaraajalle

EKA                                

Etelä-Suomen ikkuna- ja oviapu, Etelä-Suomen kattoapu                        

ESITTELEMME PALVELUAMME                                Piklas tuotteet meiltä asennuspalvelulla

Töitä tarjolla kotikäyntiajanvaraajalle

 

Kotipalvelumyyjä, 2 paikkaa, EKA – Etelä-Suomen Ikkuna ja oviapu, sekä Etelä-Suomen Kattoapu

 

EKA tekee ikkuna-, ovi- vesikattoremontteja ja julkisivupuuverhouksia.

Olemme nyt vahvistamassa EKA myyntivoimaamme ja haemme kotikäyntiajan varaajia kotitalouksille. Työ suoritetaan puhelimella ja etänä Espanjasta käsin.

Laadukkaat tuotteemme ja EKA avaimet käteen – palvelumme on suosittu ja kattava ratkaisu. Meiltä löytyvät alan parhaat tuotteet ja huippuosaaminen. Vahvuutemme ovat erityisesti saneerausmarkkinassa.

Haemme ammattiporukkaamme lisää yrittäjähenkisiä tuloksentekijöitä asiakasvaraaja työhön. Teet edustusta meille oman yrityksesi nimissä, tai muulla järjestelyllä, joka sinun on itse mahdollisuus järjestää.

Tehtäväsi on esitellä palvelumme soittamallesi asiakkaalle ja herättää kiinnostus ja saada ammatti myyjämme paikanpäälle esittelemään palveluitamme. Me hoidamme sen kaupaksi tästä eteenpäin.

Esittelet lyhyesti kotitalouksille ikkuna- ja ovi-, vesikattoremontti avaimet käteen periaatteella. Tavoitteesi on saada käyntiaika. Aikaisempi asiakaskäyntivaraus tai puhelinmarkkinointikokemus on suositus, kuitenkin jos olet jo tehnyt tuloksellista tulospalkkiopohjaista työtä muunlaisessa markkinassa, saatat olla etsimämme henkilö osaavaan joukkoomme. Perehdytämme työhön.

Tienaat jokaisesta varaamastasi käynnistä ja joka on johtanut tapaamiseen ja jossa olemme päässeet ao. asiakkaan luokse töihin. Ajanvaraus palkkio ei edellytä kauppaa meidän taholta. Lisäksi saat tietyn prosentuaalisen provision toteutuneesta myynnistämme.

Osaavalle ja ahkeralle mahdollisuus hyviin ansioihin. Vaikkei sinulla olisi varsinaisesti tämän alan kokemusta, mutta osaat myös omien kontaktiemme ohella uusasiakashankinnan ja viihdyt uusien ihmisten parissa, sinulla on hyvät mahdollisuudet tässä työssä.

Sinun menestyksesi on meille tärkeää ja siksi me kannustamme sinua työssäsi. Onko tässä tilaisuutesi? Ota rohkeasti yhteyttä! Myös sivutoimi mahdollisuus/kokeile riskittömästi.

Kysy lisää/ laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin

Harry Rämö, 044 293 6352, toimisto@eka-apu.fi

Katso lisää!

http://www.eka-apu.fi

Yhteystiedot:

Harry Rämö, 044 293 6352, toimisto@eka-apu.fi

Kuvat:

https://www.espanja.org/wp-content/uploads/WP_20151022_17_13_14_Pro.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/EKA-Harry-Rämö-palveluksessanne..jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/Piklas-ikkunat-ja-ovet.jpg

Kommentoi