PALVELUKOTI HUONE TAI SAMAN PALVELUKODIN TURVA-HUONEISTO. 24H LÄÄKÄRI- JA SAIRAANHOITO SIS.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut on toiminut Aurinkorannikolla jo 5 vuotta. Nyt välitämme Seniors ketjun-palvelukoti- ja turva-asuntoja 24 h turvalla. Seniors palvelukoteja on Andaluciassa 6 kpl. Me tarjoamme Aurinkorannikon Benalmadenassa sijaitsevaa Seniors Torrequebradaa alk. 1 vrk-aina pitkäänkin asumisjaksoon. Asuminen on edullista ja siihen sisältyy täysihoito ( 3 ateriaa päivässä ) sekä 24h lääkäri- ja sairaanhoitajapalvelut.

Kauttamme mahdollisuus tilata suomalainen hoitaja esim. avustajaksi tai seuraksi esim. 2 h pari-kolme kertaa viikossa tai kokopäiväisesti. Tarve määrittyy asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Hoidosta vastaa lailliset espanjalaiset hoitajat ja lääkärit, mikä on oleellista kun ollaan toisen maan lakien alaisuudessa.

Casa Angelito koti- ja hoivapalveluilla on myös laillistetut hoitajat, joten meiltä uskaltaa tilata hoivapalvelut.

Esimerkki hinta: 2 asukasta 1 mh turvahuoneistossa täysihoidolla 1745 eur / kk sis. 3 ateriaa ravintolassa ja 24 h sairaanhoitajan ja lääkärin palvelut omassa palvelukodissa. Palvelukoti ja turva-asunnot ovat vierekkäin ja niiden molempian runsaat palvelut ovat kaikkien asukkaiden käytössä. Kaikki huoneet ja huoneistot ovat esteettömiä ja turva-asunnot ovat merinäköaloilla.

Palvelukotiin voi tulla esim. toipumaan sairaalasta päästyään alk. 1 vrk majoitus ja hoito. Monet ovat valinneet Seniors- kodit pysyväksi asuinpaikakseen. Palvelukoti on hoidollisempi kuin turva-asunnot. Asukkaan kunto määrää asumisen tarpeet.

Välitämme koko Seniors-ketjun palvelukoteja ja turva-asuntoja yksinoikeudella. Benalmadenassa on koteja 2 ja muut kodit ovat Velez Malagassa, Torre de Marissa, Rondassa ja Marbellassa. Kysy meiltä lisätiedot!

Hintatiedot:

kts. yllä! ja tarkat hinnat löytyvät kotisivuiltamme www.casa-angelito.fi

Yhteystiedot:

Soita ja varaa aika esittelyyn! Puh. +34 672510237 ma-su klo 9-21 tai lähetä s-postia: casa-angelito@hotmail.fi

Kuvat:

https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-2-1.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-6-1.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-4-2.jpg