Myyntityö Helsingin Sanomilla, Torrevieja

Eikö olisi ihanaa herätä joka aamu auringonpaisteeseen? Suomen kesä on lyhyt ja talvisesonki pitkä. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus jättää syyssateet ja kaamos väliin!

Me Rainmakerilla tuotamme monipuolisia asiakaspalvelun ja myynnin palveluita valtakunnan ykkösbrändeille. Asiakkainamme ovat mm. MOI Mobiili, Fortum ja Helsingin Sanomat. Kasvamme kovaa vauhtia ja kasvatamme nyt Helsingin Sanomien myyntitiimiä Torreviejan toimistollamme.

Mistä tässä on kyse?
Kontaktoimme puhelimessa asiakasyrityksemme potentiaalisia asiakkaita tarjoten heille yksilölliset, juuri tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut unohtamatta täyden kympin asiointikokemusta! Vuosikausien kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta ei ole ykkösjuttu, sillä me koulutamme sinut perusteellisesti ja tuemme onnistumistasi työssäsi. Tarvitset vain halun, me annamme kaikki muut työkalut onnistumisellesi.

Meillä myyntineuvottelijan polkusi alkaa palkallisella perehdytysjaksolla. Saat työssäsi myös jatkuvaa koulutusta ja oppia esimiehiltä ja työkavereilta. Näin varmistamme, että myös sinä olet tuloksentekijä ja pääset nauttimaan korkeasta ansiotasosta.

Tehtävä sopii sinulle, pidit sitten itsenäisestä työstä tai tiimityöskentelystä. Tiimisi kanssa pääset kisailemaan myyntikilpailujen merkeissä ja tsemppaavat esimiehet ovat aina läsnä ja tukenasi!

Työpäivän kesto on 6 tuntia, joten sinulle jää myös hyvin aikaa espanjalaiseen elämänmenoon. Ilmasto Torreviejassa on mitä mahtavin, aurinkoisia päiviä on vuodessa yli 300 ja vesisateita vain harvoin. Vieressä sijaitsevat suolajärvet tekevät ilmastosta myös todella terveellisen.

Lue lisää täältä: Rainmaker Torrevieja

Pähkinänkuoressa me tarjoamme sinulle:

 Mahtavan työympäristön Torreviejassa
 Innokkaan ja kannustavan työporukan
 Sanoman monipuoliset tuotteet ja palvelut myyntisalkkuusi
 Kannustavan palkkauksen (tuntipalkka + provisio)
 Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja edetä urallasi
 Sinulle maksuttomat espanjan kielikurssit
 Mikäli haet tehtävää Suomesta käsin, korvaamme sinulle lentolipun hinnan Helsingistä Alicanteen (lähin lentokenttä) ensimmäisen täyden palkanmaksun yhteydessä
 Avustamme asunnon hankinnassa jo ennen Espanjaan saapumista
 Hoidamme puolestasi Espanjan viranomaisten vaatimat dokumentit ja muut viranomaisasia

Innostuitko?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Rainmakerilla? Mikäli tuntuu, kerro se meille jättämällä hakemuksesi hakulinkin kautta osoitteessa
https://rekry.rainmaker.fi/jobs/798194-myyntityo-helsingin-sanomilla-torrevieja . Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä p. +358 40 4864 511 / Annika, Rainmaker rekrytointi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Järjestämme aloituskoulutuksia Torreviejan toimistollamme kuukausittain – pistä siis hakemusta tulemaan ja olemme sinuun yhteydessä puhelinhaastattelun merkeissä!

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta: Torrevieja
Työaika: 30 h /vko.
Kokemus: Asenne ratkaisee – hae siis rohkeasti. Edellytämme hakijoiltamme täysi-ikäisyyttä.
Työnkesto: 6kk – jatkuva
Palkka: Pohjapalkka+provisiot

Hintatiedot:

palkka+provisiot

Yhteystiedot:

Katso ilmoitus.