Myyntineuvottelija, Helsingin Sanomat, Torrevieja

Hei sinä Torreviejassa asustava tai muuttoa suunnitteleva myynnin osaaja! Etsitkö uusia haasteita? – Hienoa, jatkathan lukemista!

Myyntineuvottelija, Helsingin Sanomat, Torrevieja

Mistä tässä on kyse?
Me Rainmakerilla olemme avanneet palvelukeskuksen Torreviejan keskustaan keväällä 2018. Nyt palvelukeskus on täydessä toiminnassaan ja etsimme uusia vahvistuksia osaksi Helsingin Sanomien myyntitiimiämme.

Mitä työ on käytännössä?
Myyntineuvottelijan roolissa olet osana tuloskeskeistä tiimiä. Kontaktoit Sanomien asiakaskantaa, kartoitat ja ratkaiset heidän tarpeensa, unohtamatta tietenkin täyden kympin asiakaskokemusta!

Meillä työtä tehdään arkisin 30 h/vko, kahdessa vuorossa. Urasi alkaa palkallisella koulutuksella, ja matkan varrella tukenasi sinulla on valmentavat tiiminvetäjät, sekä nykyaikaiset työvälineet. Työtehtävässä tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittää itseäsi myynnin parissa. Edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Pähkinänkuoressa me tarjoamme sinulle:
– Mahtavan työympäristön Torreviejan keskustassa
– Innokkaan ja kannustavan työporukan
– Sanomien laadukkaat ja tunnetut tuotteet
– Kannustavan palkkauksen (takuupalkka / tuntipalkka + provisio)
– Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja edetä urallasi

Innostuitko?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Rainmakerilla? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa, me haluamme kuulla!

Hakeminen tehtävään tapahtuu osoitteessa https://rainmakeroy.teamtailor.com/jobs/116780-myyntineuvottelija-helsingin-sanomat-torrevieja/applications/new

Halutessasi kuulla lisää työtehtävästä, olemme Whataspp viestin päässä p. +358404864511 / Annika, Rainmaker rekrytointi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hintatiedot:

Pohjapalkka+provisiot

Yhteystiedot:

Osoite: Avenida Rosa Mazón Valero, 2, Torrevieja, Espanja