Koulutussuunnittelija

Katso avoin työpaikkamme: www.duunia.es

Toimintojemme laajentuessa käynnistämme koulutusyksikön nyt aurinkorannikolla ja etsimme KOULUTUSSUUNNITTELIJAA.

Koulutussuunnittelija suunnittelee, tuottaa ja kehittää koulutuspalveluja tai henkilöstökoulutusta. Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös koulutusten käytännön järjestelyt ja markkinointi. Ammatti edellyttää koulutuksen merkityksen ymmärtämistä, organisointitaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat koulutuksen suunnittelu ja koordinointi, yhteydenpito koulutusverkostoon, koulutustilaisuuksien markkinointi ja koulutustoiminnan käytännön järjestelyt.

Sunnittelet koulutus- ja valmennuspalveluja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Koulutuspalvelut kattavat peruskoulun opetuksen ja ammatilliseen koulutukseen valmentavan toiminnan, joka voi olla pitkäkestoista tai lyhytkestoista. Työtä tehdään yhteistyössä eri tahojen kanssa, ja siihen kuuluu palavereja ja muita tapaamisia. Työaika on toimistotyöaika.

Vaatimukset:

Koulutussuunnittelijan on tärkeää nähdä koulutuksen merkitys sekä sen mahdollisuudet yksilön ja yhteisön kehittämisen kannalta.

Ammatissa on hahmotettava kokonaisuudet sekä osattava organisoida ja suunnitella ja myydä palveluita, sinun täytyy hallita sosiaalisen median käyttö markkinoinnissa ja viestinnässä.

Koulutussuunnittelijan työssä vaaditaan aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tietotekniikan käyttötaidot ovat ehdoton vaatimus (facebook, twitter, blogit ja word, excel)

Halu kehittää omaa osaamistaan on tarpeen, perustettava yksikkö tuo alkuun oman paineen alla työskentelyn vaatimukset, mikään ei ole vielä valmista…

Koulutusvaatimus:

Soveltava koulutus, eduksi voidaan katsoa amk- tai maisterin tutkinto, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Joustavuus, myynti ja markkinointi sekä organisointi taidot ovat tässä vaiheessa ehdoton vaatimus, yksikön perustamisen valmius itsenäisesti on se paras taitosi.

Lisätiedot ja hakemukset tässä vaiheessa vain sähköpostitse.

Haastattelut tehtävään elokuussa Fuengirolassa. Tehtävä alkaa syys-lokakuussa.

Työaika perustamisvaiheessa osa-aika/ noin 40-70%/kk.

Palkkatoive.

Yhteystiedot:

finnakatemia@gmail.com