Kesätyöntekijä, Fortumin myyntitiimi, Torrevieja Espanja

Mietitkö, mistä saisit arvokasta työkokemusta ja lisätientestejä? Sytytkö onnistumisen tunteesta ja siitä, että onnistumiset näkyvät myös palkassasi? Haluaisitko kerryttää elämänkokemusta työskentelemällä ulkomailla? – Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin sillä me etsimme ehkä juuri sinua!

Mistä on kyse?
Me Rainmakerilla tuotamme monipuolisia asiakaspalvelun ja myynnin palveluita valtakunnan ykkösbrändeille. Asiakkainamme ovat mm. MOI Mobiili, Fortum, Helsingin Sanomat ja Kaleva.

Avasimme toimiston Espanjan aurinkoon Torreviejaan keväällä 2018. Nyt palvelukeskus on täydessä toiminnassaan ja etsimme uusia vahvistuksia tuloksentekijöiksi Fortumin sähkötuotteiden myyntitehtäviin.

Mitä työ on käytännössä?
Myyntineuvottelijan tehtävässä olet osana tuloskeskeistä tiimiä. Kontaktoit puhelimitse potentiaalista asiakaskantaa, kartoitat ja ratkaiset heidän tarpeensa unohtamatta tietenkin täyden kympin asiakaskokemusta!

Meillä työtä tehdään arkisin 30 h/vko, kahdessa vuorossa. Urasi alkaa palkallisella koulutuksella, ja matkan varrella tukenasi sinulla on valmentavat tiiminvetäjät sekä nykyaikaiset työvälineet. Työtehtävässä tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittää itseäsi myynnin parissa.

Pähkinänkuoressa me tarjoamme sinulle:

– Mahtavan työympäristön Torreviejan keskustassa
– Innokkaan ja kannustavan työporukan
– Fortumin monipuoliset tuotteet ja palvelut myyntisalkkuusi
– Kannustavan palkkauksen (tuntipalkka + provisio)
– Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja edetä urallasi

Innostuitko?
Mikäli lukemasi herätti kiinnostusta, uskalla kuulla lisää! Hae paikkaa hakulinkin kautta osoitteessa: https://rainmakeroy.teamtailor.com/jobs/177370-kesatyontekija-fortumin-myyntitiimi-torrevieja-espanja/applications/new

Halutessasi kuulla lisätietoja tehtävästä olemme WhatsApp viestin päässä p.+358404864511 / Annika, Rainmaker rekrytointi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hintatiedot:

Pohjapalkka+provisiot

Yhteystiedot:

Osoite: Avenida Rosa Mazón Valero, 2, Torrevieja, Espanja