Itsenäinen jälleenmyyjä / FitLine

Etsimme voimakkaasti kasvavaan joukkoomme hyvinvoinnista sekä terveydestä kiinnostuneita ihmisiä.

Tiimissämme saat olla juri sellainen persoona kuin olet. Iloisesta ja ulospäinsuuntautuneesta asenteesta on sinulle erittäin paljon hyötyä. Työssä sinun tulee olla rohkea ja uskallat jutella erityyppisille ihmisille. Haluat auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin sekä ymmärtämään sisäisen hyvinvoinnin tärkeyden.

Sinun ei tarvitse olla hyvinvoinnin ammattilainen sillä kokemusta tältä alalta emme vaadi. Koulutamme sinut ymmärtämään myytävistä tuotteista sekä opastamme sinut menestymään työssäsi. Saat tiimimme sataprosenttisen tuen työssäsi. Tämä on työ, jossa jokaisella on mahdollisuus onnistua ja toteuttaa omat unelmansa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä joko pientä lisäansiota tai muuttaa elämäsi täysin. Oma työpanoksesi on itsestäsi kiinni. Tätä työtä voit tehdä myös oman työsi tai opiskelusi ohessa. Työ ei ole sijaintiin sidottu, joten sopii erinomaisesti myös sinulle, joka olet jatkuvasti liikkeessä.

Monipuoliset edut, kuten auto-ohjelma, lomaohjelma ja eläkeohjelma ovat myös saatavillasi.

Käytännön työ on itsenäistä myyntityötä erittäin laadukkaiden lisäravinteiden parissa. Tuotteemme ovat todistetusti niin laadukkaita, että myyntityö on äärimmäisen helppoa.

Lisäkysymyksiisi vastaa Katariina Halonen – 050 3433 181

Yhteystiedot:

Katariina Halonen - 050 3433 181 - kata@iSmile.fi

Kommentoi