Etsin vuokra-asuntoa Torreviejasta

Hei, Olisin tulossa torreviejaan tammikuun loppupuolella ja viipyisin 2,5 – 3 kk.
Tarkoitus on vuokrata sieltä liikkumisen apuvälineeksi senioriskootteri, eli asunnon pitäisi olla sellainen että tuon skootterin saa majoitettua eteiseen tai että sille löytyisi joku muu suojainen paikka jossa sen saa myös ladattua. Eikä matkalla skootterin säilytyspaikkaan saisi olla portaita. Kynnyksistä sunmuusta sen kyllä pitäisi päästä hyvin yli. Itseäni ei muutama porras haittaa, mutta ei mielellään koko kerroksen mittaisia portaita.

Uimaan haluan päästä helposti, eli joko uima-allas (myös talvella aukioleva) tai ranta lähellä. (olen tottunut kylmään veteen joten lämmitystä ei altaassa tarvitse olla;))

Plussaa olisi jos ruokakauppa ja ehkäpä joku ruokapaikkakin löytyisi läheltä. (max 500 m.) ja että lähimaasto olisi suht. tasaista. Elättelen toiveita että ei tarvitsisi skootteria vuokrata koko loman ajaksi, siksi olisi kiva jos tärkeimmät jutut olisi lähellä.
Asunnon ei tarvitse olla keskustassa. Luulen että viihtyisin esim. Lago Jardinin alueella hyvin. Toisaalta keskustassa olisi omat hyvät puolensa.

Asunnon koollakaan ei ole juuri väliä. Yksiö riittää hyvin, mutta voisin hyvin harkita ottavani vuokralle 2 makuuhuoneen asunnonkin. (kun silloin saattaisin saada Suomesta vieraita viikoksi tai kahdeksi) Halvemman hintaluokan asuntoa kuitenkin etsin.

Tarjotkaa rohkeasti. esim. jos skootterin majoituspaikkaan olisi yksi porras joka sijaitsee omalla pihalla voin siihen tehdä puusta tilapäisen rampin tai portaaseen joka johtaa pihalle voi tehdä myös siirreltävän rampin.

Yhteystiedot:

asuntoespanjasta@luukku.com