Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut Aurinkorannikolla

Tarjotaan vuokralle Seniors-palvelutalon 24 h turva-asuntoja hälytysjärjestelmällä ( huoneiston jokaisesta huoneesta / tilasta menee hälytintä painamalla hälytys 24 h vastaanottoon, josta lähetetään pikaisesti sairaanhoitaja tai tarvittaessa lääkäri asiakkaan huoneistoon ). Seniors Torrequebrada sijaitsee Benalmadenassa, Aurinkorannikolla. Hinnat ovat edulliset. Esim. Turva-asunto kahdelle täysihoidolla ja 24 h hoivalla yht. 1745 eur / kk. Palvelutalo on hoidollisempi ja sieltä mahdollisuus saada 1- ta 2-hengen huone. Palvelutalo sopii esim. sairaalasta päästyä, kun vielä tarvitsee apua ja hoitoa. molemmissa rakennuksissa paljon toimintoja ja turva-asunnoissa mm. sauna ja uima-allas. huoneiden ja huoneistojen taso on 3-4*. Huoneistoista on merinäköalat.

Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut välittää yksinoikeudella Seniors-ketjun palveluja. Soita meille ja varaa esittelyaika! Puh. +34 672510237.

 

Hintatiedot:

Tarkat hinnat kaikista kotipalveluistamme + Seniors asuntojen / palvelutalon hinnat löydät kotisivuiltamme: www.casa-angelito.fi

Yhteystiedot:

Puhelinpalvelu ma-su klo 9-21 puh. +34 672510237 tai s-postitse: casa-angelito@hotmail.fi www.casa-angelito.fi

Kuvat:

https://www.espanja.org/wp-content/uploads/FLYER-CASA-ANGELITO-7.2.2017.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-8.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-4-1.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-7-1.jpg
https://www.espanja.org/wp-content/uploads/SENIORS-KUVIA-5-1.jpg