Casa Angelito koti- ja hoivapalvelut Aurinkorannikolla

Palvelutalo- ja turva-asunto asuminen Seniors-ketjun 24 h lääkäri- ja sairaanhoitajapalveluin Seniors palvelutaloissa tai turva-asunnossa Benalmadenan Torrequebradassa. Palvelujen välitys kauttamme yksinoikeudella ja asumismahdollisuuksien esittely tilauksesta. Seniorsin palvelutoimistomme sijaitsee juuri Seniors Torrequebradassa.

Majoitusta alk. 1 vrk aina pidempiaikaiseen hoiva-asumiseen. Hinnat ovat edulliset. Esim. 2 hengen turva-asuntomajoitus täysihoidolla 1745 eur / kk / 2 henkeä sis. 1 x vko pyykkien pesun ja siivouksen, 24 h lääkäri- ja sairaanhoitajapalvelut, klubitalon palvelut mm. suomalainen sauna, ravintola, kirjasto, wifi, autotalli omalla autopaikalla, uima-allas kesäisin puutarhassa, kuntosali, fysioterapia, kampaaja-parturi, toimintaterapia ja psykologin sekä sosiaalityöntekijän vastaanotot. Tulkaamme aina kun tarvetta espanjankieliseen palveluun. Kauttamme mahdollisuus tilata myös suomalainen hoitaja avustajaksi, ulkoiluun tms.

Hintatiedot:

Hintatiedot kaikista kotipalveluistamme, kuten siivous, muut kodinhoidolliset tehtävät, lastenhoito 24 h, kotihoito 24 h, päidehoito ja lemmikin hoito kotisivuiltamme www.casa-angelito.fi

Yhteystiedot:

Puhelinpalvelu ma-su klo 9-21 puh. +34 672510237 tai s-postitse: casa-angelito@hotmail.fi www.casa-angelito.fi

Kuvat:

https://www.espanja.org/wp-content/uploads/FLYER-CASA-ANGELITO-7.2.2017.jpg