Asuntovaunu Fuengirola camppingilta.

Koska elämänolosuhteeni ovat muuttuneet niin joudun luopumaan asumuksestani  Espanjan Fuengirolassa.

Myyn edullisesti laadukkaan ja ison ”kompleksin” (yli neljäkymmentä neliötä lämmintä asumistilaa), lähes seitsemän metriä pitkän ja kaksi ja luolimetriä leveän  telivaunun: Hoppy Prestige  vm on 2006.
Kauppaan tulee mukana kaikki mitä asumiseen ja elämiseen tarvitaan. Hintaan kuuluu myös pieni, katsastettu ja hyvä KA-merkkinen pieni h-auto.

Vaunu on noin seitsemän metriä pitkä ja kaksi -ja puolimetriä leveä. Lähes uuden veroinen, jossa on sähkö -ja tai kaasulämmitys. Dometic ilmastointilaite vaunun puolella, iso wc/suihkutila. Parivuode mikro ym ym. 
Etuteltta on täyspitkä (vaunu pituinen) ja kolme metriä leveä. Ilmastointilaite/ilmalämpöpumppu (lähes uusi Panasonic) hyvin rakennettu laminaattilattia. Kaksi soffaa, josta toisesta saa vuoteen kahdelle, sekä pöydät, matot ja tuolit, taulut pelit ja vehkeet 
Etutelttaan on asennettu lasinen ja lukollinen ulko-ovi.

Keittiöteltta on etuteltan yhteydessä josta löytyy kaikki kodinkoneet (uunit, liedet.kapustat ja kattilat).

Etupiha on kivilaatoitettu jossa myöskin ns puutarha kauniine kukkasineen ja palmuineen (automaattinen kastelujärjestelmä).
Lisäksi ns kodinhoitohuoneteltta, josta löytyy puutarhakalusteet, alumiini tikkaat. painepesuri, ym ym.
Kaksi polkupyörääkin muuten löytyy ja paljon paljon muuta.

Alueena tämä camppari on turvallinen, hiljainen ja rauhallinen. 24 tuntia vuorokaudessa vartioitu, erittäin hyvä helkilökunta, siistiä ja meitä suomalaisia talvikautena noin puolisentoista sataa samaisella alueella + enkkuja, hollantilaisia, tanskalaisia ym ym kansalaisuuksia.

Alueen palveluihin (ilmaisiin) kuuluu myöskin sauna, kuntosali, minigolf ja Välimeri kahdensadan metrin päässä.
Sijainniltaan mitä mahtavin paikkana. Kaupungin laidalla, luonto ja vuoret lähellä, et kaikki palvelut ja kulkuyhteydet erittäin hyvät.

Mutta tällaista tietoa nyt ja ei muuta kuin yhteyttä, niin kerron sitten lisää.

 

Tässä kuvaa vaunun sisältä:  http://youtu.be/3RDzx8MmRFM

Hintatiedot:

13 000

Yhteystiedot:

erakko (at)wippies.fi

Yksi kommentti

Kommentoi