Ammattitaitoinen ja suomenkielinen lastenohjaaja/lastenhoitaja palveluksessasi!

Hei!

Olen 21-vuotias nainen ja olen ammatiltani lastenohjaaja. Asun tällä hetkellä suomessa ja puhun suomea ja englantia sekä opettelen parhaillaan espanjaa. Työskentelen tällä hetkellä lasten ja perheiden parissa kolmatta vuotta. Minulla on paljon kokemusta lapsista, lapsiryhmistä ja liikunnan ohjaamisesta. Liikunta ja sen ohjaaminen on erityisosaamistani lasten kanssa puuhailun lisäksi.

Haaveilen muutosta Espanjaan Fuengirolaan ja etsin sieltä päin töitä. Minulla on ajokortti ja mahdollisesti auto käytössä, joten pystyn liikkumaan vähän laajemmallakin alueella. Olen kiinnostunut erityisesti lapsiin liittyvistä työpaikoista.

Jos tiedät, paikan missä tarvitaan luotettavaa, ahkeraa ja joustavaa lastenohjaajaa, ole minuun yhteydessä. Olen kiinnostunut mahdollisuudesta toimia perheen kotona hoitaen lapsia ja samalla hoituvat myös kotityöt ja mahdolliset lemmikit. Pystyn työskentelemään suomen- tai englanninkielellä.

Olen myös kiinnostunut perhepäivähoitajan työstä, johon minun koulutuksellani myös voi suuntautua. Jos tiedät Fuengirolasta tai lähiseuduilta perheen tai perheitä, jotka kaipaavat lastenhoitajaa, olen käytettävissä.

Olen näillä näkymin muuttamassa vuodenvaihteessa, joten otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos sinulla on tarjota minulle töitä. Olen kiinnostunut sekä keikkatyöstä että vakituisemmasta työstä. Vastaan mielelläni kysymyksiin sekä kerron itsestäni lisää.

Laura

lauranu@jippii.fi

+358405716647

Yhteystiedot:

lauranu@jippii.fi

Kommentoi