12 metrinen matkailuauto myynnissä

Volvon B10B alustalla oleva Carrus 501 myynnissä. Kyseessä siis linja-auto, joka on muutosrekisteröity matkailuautoksi. Auto on rekisteröity yhteensä 9 henkilölle.

Varusteet: 2 kpl moottorisänkyjä, keittiö kahdella isolla lavuaarilla, induktio-keittotaso, mikroaaltouuni, tummanharmaa kangassohva, wc ja suihku. Trumatic kaasulämmitin, ruokailuryhmä 4 hengelle tammipöydällä. Keittiö tehty liimapuu-levystä, joka petaattu tumman tammen väriseksi.

AEG edestätäytettävä pyykinpesukone ja Eletroluxin kuivausrumpu. Kaasulla, akulla ja verkkosähköllä toimiva jääkaappi. Auton alkuperäinen jääkaappi toimii myös. Autossa kiinteä 20 kupin kahvinkeitin. Auto valaistu sisäpuolelta katossa olevilla, väriä vaihtavilla kaukosäädettävillä led valoilla. Cd/radio, peruutuskamera.

Autossa on moottori takana ja tavaratila auton alla keskellä, tavaratila metrin korkuinen, kantavuus 1800 kg. Renkaat 50 prosenttiset. Autossa on rosterikori – ei ruostu. 7-vaihteinen ’robottivaihteisto’. Autossa 30 kW webasto, katsastettu Suomessa kuukausi sitten. Auto on hyvä ajettava ja hiljainen ajossa. Kuorma-autokortti vaaditaan. Meidän osalta auto on tehnyt tehtävänsä eli toi meidät ja muuttotavarat tänne Espanjaan ilman ongelmia. Auto on Mijaksessa tällä hetkellä.

mitat: pituus 12 m, leveys 2,5 m, korkeus 3,70 m

 

 

Hintatiedot:

7500

Yhteystiedot:

ari.kayhko@hotmail.com

Kommentoi