Marja Pursimo tuntee suomalaisten suut

scandental

 

Kohta kaksikymmentä vuotta Fuengirolassa toiminut hammaslääkäriklinikka Scandental huoltaa niin suomalaisten kuin muun maalaistenkin suut. Hammaslääkäri ja Scandentalin perustaja Marja Pursimo viihtyy työssäään erittäin hyvin.

”Meillä käy hampaitaan hoidattamassa niin Espanjassa pysyvästi asuvat suomalaiset kuin turistitkin. Valtaosa asiakkaistamme on suomalaisia, mutta hyvin paljon täällä käy myös esimerkiksi brittejä ja espanjalaisia”, kertoo Marja.

”Scandentalissa voi saada kuoret hampaisiin vaikka viikon mittaisen lomamatkan aikana. Hinnat ovat huomattavasti ( 30%) Suomen hintoja edullisemmat”, jatkaa Marja.

Asiakkaat, joiden kotikunta on Suomessa, on mahdollista saada hammaslääkärilaskusta KELA-korvaus. Taso ja laatu hammaslääkäriasemalla on suomalaista korkeaa tasoa. Kaikki Scandentalin hammaslääkärit sekä suuhygienistit ovat saaneet koulutuksensa Suomessa. Keinoimplantit ovat ruotsalaisia  ja klinikan kalusto on samaa tasoa kuin Suomen hammaslääkäriklinikoilla.

”Yleensä meille tullaan akuutin hammasvaivan vuoksi. Meillä käy paljon vanhempaa väkeä, joille on erityisen tärkeää purentakyvyn säilyttäminen, jotta hyvä elämänlaatu säilyy”, kertoo Marja.

Scandental tarjoaa perushammaslääkäripalveluiden ja implanttikirurgian lisäksi myös esteettistä hammashoitoa hampaiden valkaisusta aina posliinikruunuihin.

”Säännöllisyys hammashoidossa, tarkastuksessa käynti vuosittain ja säännöllinen suuhygienistillä käynti auttavat pitämään hampaat hyvässä kunnossa. Makeat välipalata kannattaa jättää kokonaan pois, ohjeistaa Marja.

scandental1

 

Suomessa hammaslääkäritarkastukselle pääsyä saattaa joutua jonottamaan usein puoli vuotta ja toiset puoli vuotta hammaslääkärin vastaanotolle pääsyä reiän paikkausta varten. Vuodessa pienikin reikä on saattanut tehdä jo isompaa tuhoa, kertoo Marja.

Hampaista kannattaa pitää hyvää huolta. Scandental lupaa kaikille Espanja.orgin lukijoille 10% alennuksen hammaskivenpoistosta. Antamalla varauksen yhteydessä koodin ESPANJA.ORG saa normaalisti 70 euroa maksavan suuhygienistikäynnin 63 eurolla. Tästä alennetusta summasta saa myös Kela-korvauksen, jos kotikunta löytyy Suomesta. Tarjous on voimassa vuoden 2014 loppuun.

Tästä pääset tutustumaan Scandentalin tarjoamiin palveluihin ja varaamaan ajan hammaskiven poistoon: Scandental.net

Kommentoi