Zeniamar alueena

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  tuivar
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.03.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei.

  Olemme siis vuokraamassa heinäkuuksi asuntoa Zeniamar 6 -alueelta Torreviejan läheltä. Olen hakenut netistä tietoa alueesta ja törmännyt muutamiin kirjoituksiin, joissa alueella asuvat olivat joutuneet ryöstön kohteeksi. Eivätkö nämä alueet ole vartioituja?

  Millainen käsitys teillä alueella asuvilla tai alueesta paremmin tietävillä on Zeniamarin rauhallisuudesta tms. ? Olen siis kahdestaan tyttäreni kanssa tulossa sinne ja kiikarissa olisi nyt asunto, joka on maan tasalla. Alkoi kyllä vähän hirvittää, että jos pitää kovin varuillaan ja ”vainoharhainen” olla koko ajan.
  Vai olisiko syytä alkaa miettiä asuntoa, joka ei olisi aivan maan tasalla?

  Joka paikassa on tietenkin rikollisuutta, mutta jos Torreviejassa on erityisen turvattomia alueita tai vastaavasti jokin alue turvallinen, otan vinkit mielelläni vastaan.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Tuo Zeniamar-6 lienee yhden taloyhtiön nimi. Urbanisaatio Zenia on tunnettu. Ei siitä sen enempää pahaa puhuta kuin muistakaan lähiöistä. Tietenkin keskusta-alueet ovat aina poliisien paremmin partioimia kuin lähiöt.

  LINKKI

  RetsaCrezaf
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.01.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 51

  Orihuela Costalla Zeniamar 6 on rauhallinen alue. Ei läpiajoliikennettä. Alue on suljettu, mutta ei vartioitu. Orihuela Costalla asuinalueet ovat vartioimattomia. Sijainniltaan näyttäisi olevan Calle Abedon, Calle Pino Pinoneron ja Calle Beduinosin rajaamalla alueella, kulku Pino Pinoneron ja Abedon kautta.

  Lähietäisyydellä on kaikki tärkeimmät supermercadot edustettuina. Yhden kilometrin etäisyydellä on Eroski Center, Carrefourin tavaratalo, Vidal, ALDI, LIDL, SuperCor, Mercadona ja kiinalainen halpatavaratalo.

  Huhtikuussa 2009 ja 2010 olemme olleet Zeniamarin läheisyydessä Laguna Golfissa katutason huoneistossa, tosin kerrostalossa, eikä meille ole koitunut minkäänlaisia häiriöitä ja turvattomuuden tunnetta. Nyt kuukauden kuluttua on varattu asunto La Cinuelican alueelta siitä muutaman sadan metrin etäisyydeltä.

  Google Mapsilla löytyy alue ja oranssiukkoa hyppyyttämällä katunäkymät sekä Earthilla vähän ilmakuvaa alueesta

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.