Zaragoza, Pamplona, San Sebastian?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Zaragoza, Pamplona, San Sebastian?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Don Patu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.01.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  En tiedä tuliko nyt laitettua tämä viesti oikeaan lokeroon, mutta

  Olemme lähdössä heinäkuussa asuntoautolla(poikaporukalla) kiertämään Eurooppaa ja tarkoitus olisi käydä myös Espanjassa. Reittimme suuntautunee välille Barcelona, Zaragoza, Pamplona, San Sebastian. Koska Barcelonasta löydämme varmasti paljon nähtävää ilman apuakin, en laittanut sitä otsikkoon, mutta..

  Missä kannattaisi käydä välillä Zaragoza, Pamplona, San Sebastian? Pamplonan festivaalit ajoittuvat siihen aikaan, mutta muuten ei ole mitään hajua paikoista.

  Jos joku tietää kivoja matkakohteita ko. paikoista, niin liityhän keskusteluun. Huomioi kuitenkin, ettei meitä välttämättä kiinnosta käydä museoissa 😉
  Niin ja jos joku tietää kitara-pajan alueelta, niin siihenkin koordinaatit

  LINKKI

  Ocaso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Barcelonasta San Sebastianiiin, hiukan kyllä isoilta teiltä sivussa, löytyy Pyreneiden vuoristo jossa on paljonkin nähtävää maisemien ja mielenkiintoisten pikkukylien muodossa.

  Pamplonan San Fermin juhlat ovat 7.7 eteenpäin, ja kaupunki on ääriään myöten täynnä ihmisiä espanjan ja maailman eri kolkista. Sääntönä se että kaupungista on turhaa etsiä hotellihuonetta, tai parkkipaikkaa camping alueelta matkailuautolle tähän ajankohtaan. Jos kuitenkin haluat kokeilla onneasi, niin ota jo nyt yhteyttä hotelleihin ja camping alueisiin jospa heillä vielä olisi paikkoja joita voisi vielä varata etukäteen heinäkuulle … ihmeitähän sattuu.

  Zaragozan alue, ja koko keski ja etelä Aragón on vähäeleistä ja kuivaa maaseutua. Joenvarsilaaksoissa on enemmän vihreää. Jos saavutte Barcelonasta Zaragozaan moottoritietä pitkin, niin hiukan ennen Quinton pikkukylää maisema muuttuu Ebron laaksossa hiukan vehreämmäksi. Aragón on muutenkin harvakseltaan asuttua seutua.

  Zaragoza on suuri noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki. Kaupungissa on rankka iltaelämä scene livemusiikki baareineen. Kaupungista on tullut paljon yhtyeitä kuten Heroes del Silencio. Kannattaa katsoa vaikka internetistä kaupungin sivuilta mikä on tämänhetkinen tarkka tilanne musiikin ja baarien suhteen.

  Pamplonasta San Sebastianiin vievä moottoritie taas vie läpi vehreämpien alueiden. San Sebastianissa on paljon katseltavaa, kaupunki on myös luonnonkauniilla lahdella. San Sebastian on myös kuuluisa, erittäin kuuluisa, korkeatasoisista ravintoloistaan ja viihtyisistä baareista. Hintataso on korkea koko kaupungissa niin hotelleissa kuin syömisissä ja juomisissakin. Leirintäalueille sama vihje kuin Pamplonaan; varatkaa paikka ajoissa jos se vain on mahdollista, kaupunki on täynnä espanjalaisia ja ranskalaisia turisteja kesäisin.
  San Sebastian on myös yksi espanjan kauneimmista kaupungeista.

  San Sebastianin rannikkoalue on myös komea, kaunista maaseutua ja kivoja pikku kalastajakyliä kuten Bermeo (vanha valaanpyyntisatama) sekä Lekeitio. Ranskan rajan tuntumassa on myös Hondarribia/Fuenterrabia jossa on mielenkiintoinen linnahotelli (Parador Nacional) jossa voi käydä virkistäytymässä hyvin miellyttävän baarin puolella vielä viimeisen kerran ennen ranskan puolelle siirtymistä.

  Hyvää matkaa!

  LINKKI

  Don Patu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.01.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  KIITOS!! 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.