Yöseikkailu

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Yöseikkailu

Merkitty: 

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Tuttavaperhe on taiteellinen perhe, jossa isä ja äiti ovat taidemaalareita ja molemmat pojat kovaa vauhtia kasvamassa muotoilijoiksi. Vintiöiden käsissä muovailuvahasta muodostuu jos jonkinlaista kuviota. Tuttavaperheemme tutkii maailmaa hiukan toisenlaisesta vinkkelistä kuin mitä tavalliset turistit tekevät. Nyt he ovat ostaneet matkan Espanjan aurinkorannikon suvereeniin pääkaupunkiin Fuengirolaan missä he ovat noin kaksi viikkoa tai sitten lopun elämää. Kaiken ratkaisee se että mitä Fuengirolassa voi tehdä öisin? Kuinka myöhään yökerhot, ravintolat ja peliluolat ovat auki? Tuttavaperhe haluaa tutkia kulttuuria epätavallisesti yöaikaan. Aurinko ei heitä kiinnosta eikä päivävalo. Öisin näkee sellaista mitä ei päivisin näe. Onko vinkkejä?

  LINKKI

  Pikku-Kalle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 53

  Tuttavaperheelle mainiota matkalukemista, ko. teos on globaali, vaikka tapahtumat sijoittuu Koiraporiin

  http://www.kunnaskerho.fi/kerhokauppa/mauri-kunnaksen-kirjat/5351/YOEKIRJA

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  No lopultakin uusi näkökulma suomalaisten matkailuun. Onhan täällä tosiaankin paljon muutakin nähtävää kuin Bolingerin karaokepaarit.

  Seikkailu ja kokemukset alkavat jo heti lentokentän jälkeen. Ajo-ohjeita kuiinnostaviin kohteisiin löytyy heti siitä tienvarren mainostauluista . Täällä turisti otetaan huomioon ja häntä informoidaan . Kaikki mainostaulut joissa on sana CLUB , ohjaavat seikkailijan oikeaan paikkaan . Niin äidin , isin kuin pojatkin. Siellä on juomaa, seuraa oheistoimintoineen , kaikkeen, vaativaampaakin makuun.

  Niille matkailijoille jotka tulevat tänne omalla autolla on vastaavia keitaita , jopa keskellä ei mitään, pitkin matkaa, koko Espanjassa. Etenkin yöllä ne on helppo löytää. Ne on hyvin valaistu . Yleensä nimi paistaa kilometrien päähän isoillla punaisilla neonvalomainoksilla. Näissäkin avainasana on Club . Tai sitten saunakin on toimiva salasana.

  Espanja on uteliaan ja matkailukokemuksia  kaipaavan paratiisi . Täällä ihmistä palvellaan . Eikä suunnitella kaljan myynnin rajoittamista tai jopa laimentamista . Tai rajoituksia terävämmän viinankaan myyntiin. Sitä saa aina. Toisin kuin eräissä pohjoisemmissa maissa.

  ( Täällä ei muuten ole maalaisliittoakaan . )

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Santtu escribió: Espanja on uteliaan ja matkailukokemuksia  kaipaavan paratiisi . Täällä ihmistä palvellaan . Eikä suunnitella kaljan myynnin rajoittamista tai jopa laimentamista . Tai rajoituksia terävämmän viinankaan myyntiin. Sitä saa aina. Toisin kuin eräissä pohjoisemmissa maissa.

  (Täällä ei muuten ole maalaisliittoakaan.)”

  Hehhh… En lukenut ketjun avausta, mulla varmaankin joku automaattinen m.p.-esto päällä, mutta tuohon yllä olevaan voin todeta, että älähän nyt Santtu. Kepuhan tekee Suomessa hiki hatussa myyräntyötä, että islamilaiselle kalifaatille saataisiin pikamarssia luotua suotuisat olosuhteet. Eihän nyt Ruotsin kalifaatille saa antaa liian pitkää etumatkaa.

  No, Tanskassa paukkui taas, kuin kunnon muslimimaissa konsanaan. Vääräuskoisilta henki pois. Allahun nakkibaari. Fuk.

  P.S. Espanjassa on monia hienoja alueita, kuten kansallispuistot, joissa ei kupittaminen tule edes mielen viereenkään, vaikka onhan niidenkin ympärillä ja yhteyksissä kunnon paradoreja, gourmet-tasoisine ruokaravintoloineen, jos pientä ylellisyyttä kaipaa patikoinnin päätteeksi.

   

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Tuttavaperhe haluaa tutkia kulttuuria epätavallisesti yöaikaan. Aurinko ei heitä kiinnosta eikä päivävalo. Öisin näkee sellaista mitä ei päivisin näe. Onko vinkkejä?

   

  Öisin liskot kiipiää sängyn jalkoja… Vai

  Sano nille että meneen suomeen joulu, tammi -kuuksi niin ei päivan valo paljoa häiritse ja voi nähdä sellaista mitä ei näe öisin vaikka on yö.

  Jos ilotaloa taas haet niin sano vain suoraan niin googlataan vaikka kimpassa parthaat porttolat sulle, semmonen jossa voi leikkiä muovailuvahalla samalla.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Por feivor.  http://alterning.es/es/puticlubs-de-malaga/

   

  Töihinkin pääsisi.        http://trabajo.mitula.com/trabajo/necesitan-chicas-club-alterne-malaga

  Ja tässä tämä Malagan clubi-ikoni.   https://www.google.es/search?sourceid=navclient&aq=&oq=clubes+alterne+en+malaga&hl=fi&ie=UTF-8&rlz=1T4GGNI_fiES549ES549&q=club+de+alterne+en+malaga+escandalo+&gs_l=hp..1.0i22i30l5.0.0.0.163515………..0.xRqazgDzYOY

  Escandaloon on hyvät opasteet eli mainostaulut kohta lentokentän jälkeen A-7 :n varrella. Sieltähän voisi vaikka aloittaa.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Eipä oikein toimi, Santtu, tuo sun Málaga-linkkisi, mutta ei kai niin väliksikään, kun ei ole mitään tarvetta ostella kuukereiden parittamaa hiv-kuppa-lihaa. En nimittäin omista kokovartalokortonkia, en edes kondomihousuja.

  Voisi noin muutenkin laittaa noille kuukeri- ja muillekin parittajille nikkelinpalan kalloon. Ei niillä itse asiassa ole mitään oikeutta edes hengittää samaa ilmaa kuin minä.

  Sananlasku: ”Jos ei ole huoraa helluntaina, ei ole aidsia adventtina”.

  P.S. Niistä porttoäitien mukaansa pakottamista, alle teini-ikäisistä tytöistä en sen enempää halua kommentoida kuin että sellaisille äideille myös samaa raskasmetallihoitoa.

   

  LINKKI

  Fuengirola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 27

  ”Öisin näkee sellaista mitä ei päivisin näe. Onko vinkkejä?”

  On vinkkejä….kerro osoitteenne, niin kyllä ohjelma teille on Taattua !!!!!

   

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.