Ylläpito taas hei

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Ylläpito taas hei

Merkitty: 

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Vaivahan on pieni, kun kaikkia linkkejä ei ole pakko klikkailla auki, enkä mitään palstan sääntöjäkään löytänyt asiaan selkoa antamaan.

  Mutta jos tämä olisi minun ylläpitämä foorumi, niin karsisin kyllä täysin Espanjaan liittymättömät spämmipostit pois, enkä pitäisi tätä sairaan mielen kanavana toteuttaa itseään.

  Ei varmaan tarvitse sormella osoittaa tai jos pitäisi, niin siinä tapauksessa voidaan unohtaa koko juttu..

  LINKKI

  Jeremiasa II
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 61

  Olen aivan 100 prosenttisesti samaa mieltä. Eräs tyyppi on heitetty ulos jo lukemattomilta muilta foorumeilta ja muistaakseni täältäkin aikoinaan. Mutta hän tulee aina takaisin uusilla nikeillä ja jauhaa samaa asiaansa loputtomiin ellei häntä poisteta.

  LINKKI

  enrique
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Kuin myös. Kannustan ylläpitoa yllämainittuun operaatioon.

  Ylläpidon kannattaisi ehkä myös miettiä että mielenterveyspalveluita tarvitsevan henkilön spämmiketju ei ehkä ole parasta mainosta tälle sivustolle, vaikka kuinka haluaisitte niitä ”klikkejä”. Surullistahan tuo toisaalta on.

  Voisitte ehkä laittaa sellaisen ”ilmoita asiaton viesti” nappulan tänne. Niitähän on kaikilla ja melkein luulisi sellaisen olevan jo pakollista. Kait se kuuluu vakiona tälläiseen valmiiseen foorumialustaan. Ei tarvisi huudella erikseen.

   

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Voisitte ehkä laittaa sellaisen ”ilmoita asiaton viesti” nappulan tänne. Niitähän on kaikilla ja melkein luulisi sellaisen olevan jo pakollista.

  Oli täälläkin sellainen, ja paljon muutakin, vaan eipä ole enää. Ja mitä tulee ylläpitoon, niin eipä taida tietää pennin vertaa siitä Linux-purkkavirityksestä, jonka päällä tämä sivusto pyörii.

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Eräs tyyppi on heitetty ulos jo lukemattomilta muilta foorumeilta…

  Jep. Yhdelläkin keskustelusivustolla yksi Suomen johtavista kosmologeista, Kari Enqvist, yritti saada tuohon Artoon jonkinlaisen tiedetasoisen keskusteluyhteyden, mutta laihalla menestyksellä. Arto vain paukutti omiaan, eikä kaiketi edes havainnut, että joku vastasi ja kommentoi hänelle.

   

  LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Onkohan sillá suurtakaan merkitystä mitä tämä ”yllápito” tietää tai ymmärtää tahi kuka tänne mitäkin missäkin tarkoituksessa kirjoittaa, kun se pitää yllä niin tylsäá sivustoa, ettei kaikesta päätellen itsekään viitsi sitä lukea kuin hyyyyvin haarvakseltaan jos silloinkaan. Puhumattakaan siitä, että ehtisi muilta kiireiltään johonkin vastata tai muuten kantaa ottaa. Huh  vaan hellettá!

  LINKKI

  espanjaorg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157

  Asia on hoidossa.

  Terveisin, ylläpito

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.