Ylläksen terveiset!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Ylläksen terveiset!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Leena G
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.11.2007
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 65

  Joululoma terveiset Ylläkseltä Espanjaan sekä kaikille sivujen lukijoille missä maassa vain.
  Täällä lunta yli 50cm ja paljon turisteja.Ajomatka Turusta sujui hyvin,olimme Oulussa yötä joten saavuimme puolenpäivän aikaan Seita hotelille, joulun viettoon heidän kuuluisien pitopöytien ääreen.Kaksi edellistä joulua kulunut aurinkorannikolla,olemme hengessä mukana siellä olevien Suomalaisten kanssa.Leena ja Matti G.

  LINKKI

  silanderi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.11.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 6

  Turussa ei lunta,, Millaisia joulut on ollut aurinkorannikolla?? sinne kohta mennään… kokemattomina joulusta.. Tsemppiä sinne huh hellettä pakkasiin… ja jouluja T; las pargas don silli

  LINKKI

  Leena G
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.11.2007
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 65

  Joukkoon mukaan vaan,aivan ihania joulut aurinkorannikolla ja valoja riittämiin.Vaihka sataisi,ei kestä kauaa,eikä ole kylmän oloista.Kerros pukeutumista suosittelen,mm.pilvessä säässä jakkut päällä ja auringossa pois,iltaisin viileämpää.Välimeri noin 16 as,Suomalaiselle sopivan tuttua,jos haluaa erilaisen kokemuksen voi mennä paikalliseen kirkkoon yömessuun jouluyönä.Riippuen omasta halusta, niin retkiä kannattaa tehdä.Lomahan on aina loma missä vain.Asuimme myös Paraisilla aiemmin,muutto tuli kun tytär sulhasineen muutti taloomme.T.Leena ja Matti G.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.