yksityinen koulu marbellan alueella, kokemuksia?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet yksityinen koulu marbellan alueella, kokemuksia?

Merkitty: 

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  mikko72
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.09.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Moi!

  Meidän perheellä olisi tarkoitus tulla sinnepäin vuoden vaihteessa. Meillä on 6 vuotias tyttö joka olisi menossa yksityiseen kouluun tuolle alueella.

  Haluaisin mielelläni kuulla kokemuksia, ajatuksia eri kouluista ja kuinka lapset on pärjänneet? Varmaan ensimmäinen vuosi in hankalin? Oliko teillä koulunpuolesta lapselle mitään avustajaa aluksi vai oliko kenties oma avustaja tai ei ollenkaan? Miten lapset ovat viihtyneet? Mitä koulua voisitte suositella? Miten eroaa suomalaiseen kouluun? Lukuvuoden hinnat varmaankin 6000-12.000 euroon.

  Kiitokset vastauksista jo etukäteen!

  LINKKI

  enrique
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Yksityisiä kouluja on Marbellassa monia. Suurin osa englanninkielisiä tai kaksikielisiä.Näitä on mm. Swans, Aloha, British school of Marbella, Laude ja monia muita. Lukukausi maksaa tuon ikäiselle sellaiset 8-9000 euroa.

  Sitten on valtion tukemia yksityisiä kouluja joissa lukukausimaksu puolet tuosta. Näitä on ainakin Atalaya bilingual collegio joka itse asiassa matkii Suomen koulusysteemiä.

  Ilmaiset koulut on valtion kouluja ja ne ovat puhtaasti espanjankielisiä. Niissäkin voi olla todellisia helmiä joukossa, kuten kuulemma Benahaviksen koulu.

  Hyviin ja haluttuihin kouluihin on todennäköisesti jonoa. Yhtä yllämainittua en suosittele pätkääkään, mutta sinne ei ole jonoa. Syystä että monet vaihtavat sieltä pois. Hyvät yksityiset koulut tuppaa myös olemaan säätiöiden pyörittämiä, ei suositeltavat taas rahastusbisnestä.

  Meidän lapset ovat viihtyneet hyvin. Ei ongelmia. Ovat tosin monikielisiä jo valmiiksi ja neljäs kieli eli espanja on työn alla. Lisämakusta saa joka tapauksessa englanninkielen tukiopetusta.

  Jos tammikuussa haluaa aloittaa niin paikan metsästys kannataa aloittaa jo nyt. Kaikilla kouluilla on nettisivut josta saa lisäinfoa.

  LINKKI

  Katia Westerdahl
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2011
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 52

  Hei Mikko,

  Elokuun Olé-lehdessä kerroimme etelä-Espanjan eri kouluista ja esittelimme esimerkiksi tuon yllämainitun Atalaya-koulun. Lehteä saa tilaamalla sen osoitteesta tilaajapalvelu@olekustannus.com.

  Ystävällisin terveisin

  Katia Westerdahl

  päätoimittaja

  LINKKI

  mikko72
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.09.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Kiitokset kaikille vastauksistanne! Lehti tilattu ja mielellään kuulisin enemmänkin mikäli jollakin olisi lisää infoa.

  LINKKI

  ursula
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.11.2013
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 19

  Meillä on nyt vuoden ajalta kokemusta Laude San Pedrosta. 12 vuotias lapsemme käy kyseistä koulua. Olemme kouluun erittäin tyytytyväisiä.

  Me vanhemmat jännitimme alkua kovasti koska lapsemme oli vasta opiskellut englantia 2 vuotta Suomessa normaalissa suomenkielisessä koulussa. Lapsemme aloitti Laudessa ”induction english” ryhmässä, jossa englantia oli 15 tuntia viikossa. Mitään omaa avustajaa ei ollut. Hyvin nopeasti englanti alkoi sujumaan. Henkilökunta koulussa on kannustavaa.

  Lukuvuosi Laudessa 6- vuotiaalle kustantaa  noin 8500 euroa. Hinta nousee iän mukaan. Suosittelen lämpimästi tutustumaan kyseiseen kouluun.

   

   

  LINKKI

  S.K.
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.09.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 18

  Meillä lapset kävivät ensin Marbella Montessori school -nimisessä koulussa (tarhaikäisistä ala-asteikäisiin). Montessorikoulusta lapsemme vaihtoivat International school Esteponaan. Loistava koulu!

  Moni kehui Calpe Schoolia. Joutuu jonottamaan paikkaa.

  Linkki kouluista: http://www.espanja.org/palveluhakemisto/kategoria/yksityiset_kansainvaliset_koulut/

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 7 kuukautta sitten S.K..
  LINKKI

  mikko72
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.09.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Kiitokset taas kirjoituksistanne! Onkohan kenelläkään kokemusta tuosta Aloha college internationalista ?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.