Yhteistyökumppaneita yrittäjälle apua muuton järjestelyssä?

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Yhteistyökumppaneita yrittäjälle apua muuton järjestelyssä?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Jere Vainio
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.08.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei! Olen 30v suomalainen yrittäjä. Kuorma-autoa ajoin vuosikymmenen ennenkuin menin yrittäjäksi metallialalle. Törmäsin kylmään totuuteen mitä moni minulle sanoi…”ei täällä yrittäminen kannata…”

  Haluan silti jatkaa metallialalla ja en kuollaksenikaan ole valmis luopumaan konekannasta. Siksi muutto Espanjaan kuulostaa ainoalta vaihtoehdolta.

  Etsin ihmisiä/yrittäjiä, jotka olisivat kiinnostuneita saamaan lähistölleen osaavan ja viisaan ihmisen jolla ”hullun keksijän” mieli ja koneet jolla kaiken maailman hulluimmatkin ideat saadaan toteutettua. Tykkään suunnitella ja rakennella prototyyppejä aivan kaikesta mikä mieleen tulee, mutta tiukka suomalainen yhteiskunta ei tarjoa riittäviä pelimerkkejä normaali työläiselle että näitä voisi kehitellä kilpailukykyisesti. Lähinnä sepän hommista kaikki lähti, mutta vuosien saatossa konekantaan on liittynyt seuraavia laitteita:

  iso jyrsinkone ja tuhansien eurojen edestä teriä ja istukoita, hiomakoneita, 250l kompura, 315a mig/mag hitsi, tahko, työmaasirkkeli, painepesuri, vesipumppuja, märkäimuri, vakuumiuuni ja muita kemian laitteistoja, ahjoja, valamisvarustus, käsityökoneita vaikka remonttihommiin… Yms yms yms… Mulla on lievä pakkomielle pystyä valmistamaan ’mitä vain, millon vain’ ja lähinnä siitä syystä toi koneiden kirjo on vain kasvanut ja kasvanut. Ja lisää haluaisin hommata 😉 …Miksi edes lähdin koko pajaa kasaamaan niin syynä oli se että se piti tehdä oikein, oikeista materiaaleista ja kunnolla. Rahalla kun ei tuntunut enää laatua mistään saavan…

  Nyt kun vuokrasoppari on päättymässä ja uusien sopivien tilojen hankinta näyttää hyvin hankalalta ja yrittämisen tulevaisuus sitäkin hirveämmältä…Kenelläkään ei suomessa yksinkertaisesti ole enää varaa ostaa mitään…? On siis ajankohtaista miettiä muita vaihtoehtoja ja myönnettäköön, että muutto muualle suoraan sanottuna pelottaa ja varsinkin jos tuon koko pajan lähtee siirtämään niin siitä tulee vähän isompi juttu jos se homma siellä Espanjan päässä ei sitten oikein toimikaan..

  Nyt siis lähestyn teitä jo valaistuneita ex-suomalaisia ja kysyn, että näkisikö joku mahdollinen yrittäjä em. konekannan ja osaavan kaverin kiinnostavana ajatuksena saada lähistölleen mahdolliseksi yhteistyökumppaniksi ja haluaisi auttaa lajitoveria pystyyn uudella alueella?

  Alueella ei sinänsä ole väliä, kielitaitoa löytyy kyllä. Apua voisi olla esim. sopivan asunnon etsinnässä auttaminen, työtä, hyviä diilejä muutossa/paikan päällä, uusien kontaktien löytäminen espanjasta, uusia tuttavuuksia, yms. saa ehdottaa.

  Toivonkin pikaisia yhteydenottoja kaikissa muodoissa. +358440205070 / jere_vainio@icloud.com

   

  Ystävällisin terveisin

  Jere Vainio, Hellsinki

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.