Willen tarina

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Wille ”the roska” löytyi Fuengirolan rantakadulta roskakorista sateisena maaliskuun iltapäivänä vuonna 2004 yhdessä kolmen muun sisaruksensa kanssa. Kaksi sisaruksista oli kerennyt jo menehtyä, mutta Wille ja hänen veljensä Ressu saatiin pelastettua niiden kovan hätähuudon ja kahden reippaan nuoren tytön toimeliaisuuden ansiosta.

  Molemmat pennuista saivat välittömästi kodit Aurinkorannikolla asuvista suomalaisperheistä. Pennut olivat vain nyrkin kokoisia, 400 gramman painoisia ja eläinlääkärin arvion mukaan korkeintaan parin viikon ikäisiä.
  Pentuja ruokittiin kunkin kotonaan pipeteillä maidon, kananmunan ja kerman sekoituksella. Jo hetken kuluttua pennut alkoivat syömään itse lautaselta, ja vähän ajan päästä upposi myös kiinteä ruoka.
  Sekä Wille että Ressu jäivät asumaan aluksi Välimeren rannalle. Kuitenkin seuraavana syksynä Ressu pakkasi isäntäperheineen tavaransa ja muutti Suomen maaperälle.

  Wille kasvoi ja vahvistui päivä päivältä hitaasti mutta varmasti nauttien samalla Välimeren hiekkarannoilla juoksemisesta ja vuoristossa kävelemisestä.
  Eläinlääkärin alkuperäisestä 13 kilon painoarviosta Willen lopullinen paino poikkesi yllättävän paljon, sillä hänestä kasvoi loppujen lopuksi vain 6 kiloinen.

  Tällä hetkellä Wille on reilun kahden vuoden ikäinen elämäänsä tyytyväinen pikkukoira, jota myös ”villieläimeksi” kutsutaan. Päivät täyttävät pallot ja pelit sekä ihmisten kanssa juttelu, jonka Wille on oppinut erityisen hyvin. Toisinkin olisi voinut käydä…


  Espanjassa voi olla talvella kylmä – koirallakin

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.