West Brom hankkii Pablo Ibáñezin ilmaiseksi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat West Brom hankkii Pablo Ibáñezin ilmaiseksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  West Bromwich Albion on hankkinut espanjalaispuolustajan, Pablo Ibanezin, ilmaiseksi. Ibanez on allekirjoittanut kolmen vuoden sopimuksen joka alkaa 1. heinäkuuta, sen jälkeen kun hänen sopimuksensa Atletico Madridin kanssa raukeaa. 28-vuotias sai pelattua vain kourallisen pelejä viime kaudella sen jälkeen kun Quique Sanchez Flores nimitettiin valmentajaksi.

  West Brom-manageri Roberto Di Matteo on iloinen. ”Pablolla on paljon kokemusta korkean tason jalkapallosta, hänen ollessa vakiopelaaja La Ligassa viimeiset seitsemän kautta,” hän sanoi.

  ”Hän pelasi myös Mestareiden liigassa Atleticolle ja MM-kisoissa Espanjalle, joten valioliiga ei varmasti hätkäytä häntä. Pablolla on hieno menneisyys ja 28-vuotiaana hän on hyvässä iässä. Hän tuo fyysisyyttä puolustukseemme ja hänen saapumisensa luo oikeata kilpailua keskuspuolustuksessa.”

  Ibáñez on pelannut viimeiset seitsemän kautta La Ligassa. Hän teki debyyttinsä 2003 Albaceten puolesta. Hän kuitenkin menetti statuksensa vakiopelaajana vuonna 2008 ja pelasi vain seitsemässä ottelussa viime kaudella joukkueen ostettua Juaniton ja nimitettyä Sanchez Floresin valmentajaksi. Hän on pelannut 23 maaottelua Espanjalle ja oli avauskokoonpanossa kolmessa heidän neljästä ottelusta MM-kisoissa 2006 Carlos Puyolin rinnalla.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.