Vuokrasopimuksen purku, asunto vilisee torakoita

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Vuokrasopimuksen purku, asunto vilisee torakoita

Merkitty: 

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Murmeli13
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Olemme nyt kuukauden asuneet tässä vuokra-asunnossa, ja keittiössä niin paljon torakoita että emme täällä pysty pienten lasten kanssa asumaan. Pelkäämme niiden levittämiä tauteja. Ei auta vaikka kuinka yrittää pitää siistinä ja vuokranantaja tilannut tänne myrkytyksen, jolloin tänne laitettiin ”geeliä” ja uudet ansat. Myös laakerinlehdet yms poppakonstit käytössä. Äsken kävin keittiössä ja bongasin 2 torakkaa ja mukavaa rapinaa kuului… kohtaamiset niiden kanssa lähes päivittäin. Onko meidän mahdollista päästä asunnosta vedoten niihin torakoihin ja niiden levittämiin tauteihin? Meillä siis 11 kuukauden vuokrasopimus tehty, ja tiedän että lain mukaan 6 kuukauden jäkkeen voi päästä muuttamaan, mutta missä tilanteessa jo ennen sitä 6kk? Vuokrasopimuksen mukaan vuoranantajan tulee hoitaa tuhohyönteiset, mutta ei tähän mennessä ole tapahtunut mitään mikä oikeasti auttaisi.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Periaatteessa kaikki sopiminen, valittaminen ym. pitaisi menna kirjallisena muuten edella mainituista ei jaa mitaan todistusta.

  Miten taas vuokrasopimuksen saa purettua riippuu se siita mita siina vuokrasopimuksessa on kirjallisesti sovittu, sopimuksen kestoaika esim. tuo 11 kk ei tee siita nain paallepain loma eika vakituista sopimusta.

  Jolloin viitata yllamainittuun 6 kk saantoon saa sen selville vain lukemalla sen  siita v.sopimuksesta.

  Eli laita asiasta omistajalle kirjallinen valitus ja jos halusi on purkaa sopimus, siita ilmoitus omistajalle kirjatulla kirjeella tai búrofaxilla.

  Jos vaitat valituksessasi  ” pelkaan torakoiden levittamia tauteja” se tuskin on hyva syy mutta niista aiheutuva epasiisteys kylla.

  LINKKI

  Murmeli13
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Hei ja kiitos vastauksestasi. Katsomme huomenna uudelleen vuokrasopimusta.  Meillä tosiaan oli uudelleen myrkytys.asunnossa, tällä kertaa piti olla poissa täältä 12 tuntia, oli kunnon myrkyt ilmeisesti käytössä. Tämä maanantaina, ja nyt illalla näimme torakan täysin voimissaan. Lensi hyllyltä alas. Sitä ennen pari lattialle kuolevaa löydetty. Ja myrkytyksen jälkeen tultuamme takaisin kotiin sain lakaista reilut 10 torakanraatoa lattioilta… aika sietämätön tilanne kun mikään ei auta.

  LINKKI

  Belvis
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 39

  Eipä taida tällä kirjoittelijalla olla ihan puhtoiset jauhot omassa pussissaan. Samanlaista
  ”torskakirjoittelua” esiintyy toisinaan S24-sivuston matkailua Espanjassa koskevissa aiheissa.

  Lieneekö kirjoittelun syy olla, se suomalaisia ohjaava vahva voima, kateus.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 119

  Hyvää päivää Kaikki,
  Me olemme kristittyjä järjestöjä, jotka on muodostettu auttamaan ihmisiä avun tarpeisiin, kuten taloudelliseen apuun. Joten jos olet menossa läpi taloudellisia vaikeuksia tai olet minkäänlaisessa taloussanomassa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa aseta velkasi tai maksa laskuja, aloittaa mukava liike tai olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen alfredpeterson6977@gmail.com
  sillä Raamattu sanoo: ”Luukkaan 11:10 Jokainen, joka pyytää, saa; joka etsii löytöjä; ja hänelle, joka kolisee, avataan oven. ”Älä siis anna tämän mahdollisuuden ohittaa sinut, koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti vakavassa mielessä ja Jumala pelkää ihmisiä ottamaan meihin yhteyttä, sähköpostitse.alfredpeterson6977@gmail.com
  Palvelumme sisältävät seuraavat:
  Velkojen konsolidointi
  Toinen kiinnitys
  Yritysluotot
  Henkilökohtaiset lainat
  Kansainväliset lainat
  Laina kaikenlaisille
  Perhelaina
  JNE
  Lainahakemuslomake:
  * Hakijan nimi:
  * Osoite:
  * Kaupunki:
  * Valtio:
  * Maa:
  * Sukupuoli:
  * Siviilisääty:
  * Ikä:
  * Ammatti:
  * Tulonopeus:
  * Puh:
  * Matkapuhelin:
  * Pyydetty määrä:
  * Lainan kesto:
  * Lainan tarkoitus:
  * Oletko hakenut lainaa ennen?
  * Jos kyllä; Yrityksen nimi & sijainti:
  TYÖLLISYYS:
  * Työpaikka:
  * Osoite:
  * Puhelinnumero:

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.