vuokra-asuntoa fuengirolasta etsimässä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit vuokra-asuntoa fuengirolasta etsimässä

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Ville
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.12.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei olen suomesta muuttamassa fuengirolaan 1.2.2015 kaverini kanssa ja tarvitsisimme asunnon joko fuengirolasta tai lähialueilta mielellään heti 1.2 tai viimeistään 2.2. olemme 26 ja 25 vuotiaat kaverukset jotka päätti tehdä elämän muutoksen ja muuttaa sinne aurinkorannikolle ja minulla on aikaisempaa kokemusta espanjassa asumisesta 2kk koska olin työharjoittelussa siellä.Asunnon koko mielellään 2hh +k ja alle 400e mielellään,toki tarjota saa kaikkea ja mielellään kuuntelemme tarjouksia.lentomme saapuu malagaan 10.00 sunnuntaina ja fuengirolassa noin 11.00 aikoihin. Terv ville

  Yhtotot joko puhelimella 0465393913 tai

  Sähköposti:viltsuboy@suomi24.fi

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Buen suerte!

  LINKKI

  jurvalainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 27

  Makarioksen vastaus tähän on kaiken kertova eikä siihen liene paljon lisättävää.Jos sallitte niin  lisäisin, että tuolla rahalla saa Espanjasta vain roskalaatikoita.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Tarkoittanet, että Fuengirolasta saa. Mutta, vaikka maailman napa onkin, Fuengirola ei ole koko Espanja. Turistialueen ulkopuolella on toinen maailma.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688
  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Mikä on hyvää asumista? Mulla on sikäli tiukat kriteerit , että heti kun noustaan vähänkin ylemmäksi , mikä tapahtuu heti alavan rantavyöhykkeen jälkeen, muuttuu ilmasto niin ikäväksi että pahaa tekee. Kysymys on muutamasta kilometristä ja kaikki muuttuu. Yöllä voi olla pakkasta , voi sataa lunta . On kylmä. Taisivat luvata lumirajaa 500 metriin ensi yöksi.   Ja siellä jossakin halvassa harakanpesässä asuminen ei ole mun juttu.

  Jos tässä rannalla joutuu kiinnittämään huomiota asunnon lämmitykseen ja muuhunkin, saadakseen jonkunnäköiset standardit täytettyä, niin siellä siihen saisi uhrata todella paljon rahaa ja vaivaa.

  Kuitenkin suurin osa tulee tänne ilmaston takia . Luulisin. Nytkin on ollut ihan tarpeeksi kylmä ulkona. Taisi olla 14*ja fitti tuuli. Ei siinäkään viitsi paljon nokkaansa ulos pistää. Täällä Mijasissa on juttu sikäli hoidossa että joka paikkaan pääsee autolla ja parkkitilaa, ilmaista , löytyy.  Kohtahan se aurinko taas paistaa. Ehkä jo huomenna, mañana. Ehkä ei.  Sitten jo ylihuomenna.

  LINKKI

  Ville
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.12.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Se on hyvä tietää et jonkun ”koirankopin” saa edes 400e :’DDD.. mutta tottakai eka pitää kysyä ja nyt on selvää se että ei saa asuntoa vuokrattua tolla hintaa, yksityisetkin kysyy sika hintoja asuit sitten vaikka siperiassa yksin susien kanssa. Mitkä vuorien hinnat siellä sitten on yksiöillä-kaksioilla ??

  LINKKI

  Pikku-Kalle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 53

  Katso vaikka tuolta: http://www.spainhouses.net/fi/fuengirola/vuokraus/kiinteistoja/listado_l5_290542.html

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Asiasta nyt tiedä muuta kun että vuokrasin täältä viime viikolla 40 m. rannasta taitaa olla 30 m.  mutta en jaksa mitata.  hinta oli 50 e/kk enemmän kun  olin ajatellut  ja kalustus hiukka nuhjuisempaa kun suomen kämpässä oli.  Netistä kattelin vaikka mitä ennen tuloa mutta löytyi vasta paikan päältä.

  Raha puhuu ja nie numero valmiina tullessa niin pääsee  muuttamaan vaikka samana päivänä

  LINKKI

  Anutarja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.10.2011
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 49

  Kyllä etsivä löytää. Kannattaa kuitenkin vuokrata vasta paikan päältä eli olla pari yötä vaikka jossain hostellissa ensin. Asunnon näkeminen on aika tärkeää mielestäni, varsinkinjos löytää edullisen, niin tarkistaa että se ei todella ole joku koirankoppi.
  Me vuokrasimme 1 mh:n asunnon rannan tuntumasta Fuengirolasta hintaa 375 € + vesi ja sähkö. Oli itsellemmekin yllätys, että löytyi näin edullinen. Olimme varautuneet maksamaan n, 400-500 € tai jopa enemmänkin.

  LINKKI

  pertti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2010
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 63
  LINKKI

  pertti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2010
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 63

  Yksi tuttu halusi vinkkejä asunnon vuokraamiseen Espanjassa, niin tällaisen vastauksen annoin.

  Huom! Nämä vinkit on kirjoitettu omista kokemuksista ja varmasti toisilla on parempia vinkkejä 😉

  Asunnon vuokraus Espanjassa.

  Nyt on vuokralaisen markkinat, joten voi löytää mukavan vuokra-asunnon edullisesti. Jos haluaa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen, niin sen täytyy olla vähintään 12kk tai toistaiseksi voimassa, jolloin vuokrasopimus on voimassa vähintään 5 vuotta, jos vuokralainen ei sitä irtisano. Alle 12kk vuokrasopimuksen voi vuokranantaja purkaa milloin tahansa.

  Melkein kaikki vuokra-asunnot on kalustettuja, omistajan vanhoilla kalusteilla, mutta voi yrittää sopia, että vuokranantaja tyhjentää asunnon, jolloin sen voi itse sisustaa mielensä mukaan. Samalla kannattaa myös sopia, että itse voi maalata ja rempata kämppää.

  Vuokratessa asuntoa täytyy myös tarkkaan selvittää, että mitä vuokrahinta pitää sisällään? Sisältyykö vuokrahintaan yhtiövastike, sähkö ja vesi? Tärkeätä on myös tietää se, että sähkösopimuksen voi siirtää omiin nimiin, jolloin varmasti maksaa vain oman asuntonsa sähkö oikean kulutuksen mukaan, eikä vuokranantaja ole lisännyt siihen mitään ylimääräistä. Sähkö on kallista Espanjassa.

  Täysin kalustamattomia asuntoja on vähän, mutta esim. uuden juuri valmistuneen asunnon voi saada kalustamattomana vuokrattua.

  Jos ajatuksena on pitkävuokrasopimus, niin silloin kannattaa selvittää, että kuka omistaa asunnon ja miksi vuokraa? Jos omistaja alkaa puhumaan alle 12-kuukauden vuokrasopimuksesta, niin asia kannattaa unohtaa, sillä vuokranantaja saattaa suunnitella asunnon vuokraamista vain talviajaksi edulliseen hintaan ja haluaa saada siitä kesällä kohtuuttoman suuren vuokran, joka on tietenkin mahdollista lyhytaikaisessa vuokraamisessa.

  Asunnon sijainti on se tärkein, kun vuokraa pitkäksi ajaksi tai ostaa oman asunnon. Eli onko se meri ja näköala miten tärkeä, sillä siihen kyllästyy muutamassa kuukaudessa, vai onko tärkeämpi palvelut ja liikenneyhteydet, joita tarvitsee päivittäin.

  Paras tapa etsiä vuokra-asuntoa on se, että ensin katselee aluetta, minne haluasi asumaan ja sen jälkeen etsii siltä alueelta kiinteistövälittäjän, joka vuokraa oman toimistonsa lähellä olevia asuntoja. Siinä on myös se hyvä puoli, että jos tullee ongelmia vuokranantajan kanssa, niin voi olla, että kiinteistövälittäjä voi auttaa niissä asioissa.

  Asunnon ilmansuunnalla on iso merkitys, eli pohjoiseen olevat asunnon ovat talven ajan kylmiä, kosteita ja homeisia, kun länteen olevat asunnon ovat lämpimiä, kuivia ja homeista vapaita. Kattohuoneisto, jossa on sisällä kattoikkunat, ovat tuskastuttavan kuumia kesällä, joten kattohuoneistossa täytyy olla tasainen katto sisällä ja vintti sen päällä.

  Tässä siis muutamia vinkkejä, jotka tuli näin nopeasti kirjoitettuna mieleeni.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.