Vuokra-asunto Valenciasta

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Vuokra-asunto Valenciasta

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Jukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.08.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Tervehdys,

  Olemme viisikymppinen pariskunta ja etsimme vuokra-asuntoa, 2-3 huonetta Valenciasta ajalle 9/16 -2/17.  Tapoja mistä näitä voisi löytää ja millainen mahtaa olla hintataso ?

  Jukka

  LINKKI

  Noora
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.09.2015
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 9

  Hei,

  Asun itse Valenciassa. Asunnon hankita riippuu omista tarpeista, mistä asioista on kiinnostunut, haluaako asua lähellä rantaa vai keskustaa esimerkiksi. Mikäli tykkäätte rannasta ja haluatte asua lähellä rantaa, suosittelen aluetta Patacona. Asuin itse siellä pari vuotta, nyt asumme jokipuiston vieressä ja mietimme muuttoa takaisin rannalle/Pataconaan. Hintataso on todella edullinen Valenciassa ja Pataconalla, huomattavasti halvempi kuin esim. Barcelona/Madrid ja etelä-Espanja. Täällä voi asua ja elää todella edullisesti!! Pataconalla on uusia rakennuksia paljon ja niissä vuokra noin kahdella makuuhuoneella maksaa alkaen 600€/kk + vesi&sähkö yleensä.. nehän maksaa todella paljon täällä espanjassa ja sen vuoksi on todella tärkeää talven vuoksi katsoa mihin ilmansuuntaan asunto on. Mikäli asuntoon ei paista aurinko, asunnot on todella kylmiä. Esimerkiksi ystävillämme Pataconalla asuntoon paistaa aurinko aamusta iltaan ja asunto on niin lämmin talvella ettei heidän tarvitse laittaa lämmitystä ollenkaan päälle, toisinkuin meillä kun asuimme siellä ja aamuaurinko vaan paistoi asuntoon. Asuntomme oli todella viileä.. ja nyt vielä täällä viileämpi… :/ Kaikesta oppii. Eli sähkölasku on todella järkyttävän suuri täällä ja jos tuollaisella asialla säästää jo ettei tarvitse laittaa lämmitystä, säästää suuria summia kuukausittain sähkölaskussa. Pataconalta löytyy iso kuntosali ja uimahalli, supermarketteja, bussiyhteys keskustaan (n. 30min bussilla), ja bussin kertalippu on 1,50e. 10 kerran kortilla muistaakseni 0,80e/lippu.

   

  LINKKI

  cside
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.10.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 9

  Ahas.. Täällä Pataconassa asustellut muitakin Suomalaisia. Pointsit minulta myös, Valencian parasta asuinaluetta.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Yksi tapa on käyttää gee-oo-oo-gee-äl-e (kirjoitetaan google) hakumoottoria. Eli ensiksi tarvitaan tietokone tai älypuhelin, jossa on internetyhteys. Sitten tulee asentaa siihen niin sanottu selain ja sitä kautta luovia google.com osoitteeseen. Sieltä avautuvaan hakuruutuun kun kirjoittaa sopivia hakutermejä niin googlerobotti ryskyttää taustalla niin maan perhanasti ja etsii sen mitä haet. Eli jos kirjoitat googlen hakuruutuun

  valencia+apartment+rental+tsiip

  Niin johan alkoi kuulkaa googlen hakurobotti puskemaan ehdotuksia näytön täydeltä. Siitä vaan sitten klikkailee sopivia ja katselee mihin haluaa muuttaa.

  LINKKI

  cside
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.10.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 9

  Näinhän se on, googlettamalla selviää jo hemmetin pitkälle. Etenkin hintatason saa kaivettuja helposti.

  Mikä alue on hyvää ja mikä heikompaa on jo astetta haastavampi löytää netin syövereistä. Mututuntumalla esim Malvarosa on kiva paikka, lähellä rantaa ja voi elää mukavasti tai sitten erehtyä kadun verran ja löytää itsensä mustalaiskorttelista. Sama kuin hotellien varaus netissä, välillä onnistaa ja välillä ei.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Hyvä ja heikompi ovat luonnollisesti suhteellisia käsitteitä. Joku toinen ehkä haluaa nimenomaan asua mustalaiskorttelissa, etenkin jos on mustalainen. Joku taas kokee toisen epäonnistumisen vastaavassa tilanteessa onnistumiseksi.

  Aloittajahan ei kysellyt sitä mikä on hyvä tai huono, eikä määritellyt sinne suuntaan kriteereitäkään. Hän vain kertoi etsivänsä vuokra-asuntoa ja ihmetteli millä tapaa sellaisen löytäisi sekä hintataso selviäisi.

  LINKKI

  Jukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.08.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Tervehdys,

  Aloittaja saapui juuri eilen Valenciaan…:) Kiitokset Nooralle hyvistä vinkeistä, Pataconasta ei vain nyt näytä löytyvän meidän tapeisiin sopivaa asuntoa, ei vaikka kuinka googlettaisi…Minulle on tarjottu asuntoa Aragonasta, onkohan kenelläkään tästä alueesta kokemuksia ?

  <span style=”line-height: 1.5em;”>Toinen kysymys, löytyyköhän Valenciasta suomalaisporukkaa tai porukkaa yleensä  joka pelaa sählyä…tai no vaikka futista höntsäilyperiaattella ?</span>

  Jukka

   

   

  <span style=”line-height: 1.5em;”>                                                                       </span>

   

  LINKKI

  miguelos
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.03.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  Jukka: Suomalaisia ei varmaan riitä tarpeeksi Valenciassa, että saisi pelit pystyyn. Oletko löytänyt mitään porukoita missä olisit päässyt pelailemaan? Itseä kiinnostaisi myös tulla mukaan.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.