Vuokra-asunto Espanjasta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Vuokra-asunto Espanjasta

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Aapeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.08.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 3

  Moi kaikki!

  Ajattelin suunnata täältä pohjoisen kylmyydestä sinne etelän lämpöön nyt syyskuussa. Kyselisin, että kuinka helppo/vaikea sieltä on löytää vuokra-asuntoa paikan päältä?
  Siinä olisi hyvä ainakin se puoli, että pääsisi katsomaan asunnon kunnon yms. paikan päältä. Suunnitelmissa olisi tulla sinne ja hoitaa majoitus esim. viikolle ja siinä ajassa löytää asunto. Onko kokemuksia tai ohjeita? 🙂

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Kun nyt sitten päätit kirjautua, niin nyt sinulla on mahdollisuus käyttää tuota sivun oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa haku-laatikkoa. Paukutat siihen vaikkapa sanan vuokra-asunto, niin saat jo seuraavanlaisen tuloksen

  http://espanja.org/search/node/vuokra-asunto

  Hakukone on hieman kömpelö, eikä osaa googlen tavoin taivuttaa sanoja, mutta kokeilla voi aivan itse erilaisia taivutusmuotoja ja sanayhdistelmiä. Käytettyäsi hakukonetta, voit sitten kysyä uudemman kerran niistä asioista, jotka yhäkin jäivät sinulle arvailujen varaan.
  🙂
  Ja kyllä. Espanjassa on vuokra-asuntoja aivan hemmetin paljon tarjolla. Otetaanpa tuosta näytiksi yhden asunnonvälitysyrityksen sivu(sto), koskien niin monien suomalaisten suosimaa Fuengirolaa.

  http://www.milanuncios.com/alquiler-de-apartamentos-en-fuengirola-malaga/

  Mutta… Jos et ole maassa aiemmin ollut tekemisissä asunnonvuokrauksen kanssa ja espanjantaitosi ei ole sitä luokkaa, että pystyisit keskustelemaan vaikkapa politiikasta tai maan taloustilanteesta, niin suosittelen lämpimästi kääntymään jonkun suomea ja espanjaa sujuvasti taitavan asointitoimiston puoleen.

  LINKKI

  Aapeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.08.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 3

  Kiitos tästä 🙂 Espanjan kielen taitoa ja kokemusta asunnon vuokraamisesta Espanjassa ei ole, joten joudun siis kysymään apua joltakin välittäjältä tms.

  LINKKI

  reijo.po
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.07.2013
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  ”Espanjan kielen taitoa ja kokemusta asunnon vuokraamisesta Espanjassa ei ole, joten joudun siis kysymään apua joltakin välittäjältä tms.”

  Olen lähdössä eka kertaa Fuengirolaan 1.9.-31.12. En osaa espanjaa, joten turvauduin asunnon vuokrauksessa paikalliseen asunnonvälitysfirmaan nimeltä Rantakylä Group. Aurinkorannikolla on paljon muitakin välittäjiä, joiden kanssa voi asioida suomenkielellä. Itse olen saanut hyvää palvelua ja asiat ovat hoituneet mutkattomasti sähköpostin välityksellä. Ekstrapalveluna (40 euroa) minut haetaan Malagan lentokentältä ja viedään asuntooni.

  LINKKI

  kujakatti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 18

  Moi! Minäkin suosittelen Jennie Robertsia.Olemme vuokranneet hänen kauttaan asunnon useammankin kerran ja joka kerta asunto on ollut siisti ja hyväkuntoinen. Kerran jopa pyysimme ylimääräistä yölamppua ja sekin järjestyi. Eli siis sinne.

  LINKKI

  ope
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2010
  Kirjoituksia: 56
  Vastauksia: 91

  hei

  Omemme saaneet hyvää palvelua MMCASA:sta Muista ei öle kokemusta.

  ensilumi maassa

  pappa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.