Vuokra-asunto ajalle kolmelle vaihto-opiskelijalle 7.1-13.4.2014

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Vuokra-asunto ajalle kolmelle vaihto-opiskelijalle 7.1-13.4.2014

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Janina21
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.11.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Haemme kalustettua vuokra-asuntoa Madridista n. 10 kilometrin säteellä tai hyvien kulkuyhteyksien päästä kampukseltamme, joka sijaitsee Villaviciosa de Odónissa.

  Vastaukset sähköpostiin:

  anna-riitta.leinonen@metropolia.fi
  eevi.sihvonen@metropolia.fi
  janina.marola@metropolia.fi

  Kiitos 🙂

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Meitä Madridissa vakituisemmin asuvia – ja siten parhaita vinkkikandidaatteja – on täällä palstalla noin 3-4. Enemmän tai vähemmän aktiivia. Käsittääkseni yksi opiskelijakin mahtuu tähän joukkoon. Joskus joku kyseli kakkosasunnon ostamisesta Madridista mutta siitäkin on jo aikaa kait vuosi tai kaksi. Saatan olla väärässäkin (ja näin toivoisinkin) mutta täältä tuskin suoraan tärppää. Valitettavasti. Rannikon väki on selkeässä yliotteessa.

  Paikalliset asuntoportaalit (idealista.com, pisos.com, enalquiler.com, …) kannattaa kahlata läpi mutta noin lyhytaikaisia vuokrauksia voidaan karsastaa yksityisellä puolella.

  Joku hostelli/opiskelijaresidenssi voisi olla hyvä vaihtoehto, sellaisia kait kampuksen lähistöllä on. Voivat tosin olla täynnä. Näitä kyllä löytyy sitten kaupungista mutta Villaviciosa kuitenkin sijaitsee yli 20 kilsan päässä eikä ”hyvät kulkuyhteydet” enää välttämättä toteudu. Hinnoista en myöskään tiedä. Villaviciosa yleisesti on kalliimpaa seutua.

  Kiirekin teillä rupeaa olemaan; pitää muistaa että vuoden viimeisenä ja uuden vuoden ensimmäisenä viikkona iso osa jengistä on lomalla eli kaikki toiminta hidastuu.

  Ei tästä nyt mitään varsinaista apua ollut (sori) enkä tiedä sanoinko mitään mikä jo ei olisi tiedossanne, mutta tsemppiä etsimiseen kuitenkin.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.