Vuelung, Málaga – Helsinki

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Vuelung, Málaga – Helsinki

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Vueling aloittaa lennot Málagasta Helsinkiin ensi aprillinpäivänä eli 1.4.2015 ja ne jatkuvat aina lokakuun loppuun saakka.

  Onko kellään kokemuksia matkustajana kyseisestä yhtiöstä?

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Joo. Kokemusta on . Vuosien mittaan vähän sieltä ja täältä. Viimeksi Rooman lennosta mikä meni kunnolla pieleen.  Mutta voisin kyllä käyttää uudelleenkin ja lentää vaikka Vantaalle. Vueling on jo aiemminkin lentänyt muutamaan otteeseen Suomeen. Taitaa pitää taukoa talvisin. Silloinhan ei ole asiakkaita , koska kaikki jo ovat Fuengirolassa talvehtimassa.

  Vueling on yksi monista halpalentoyhtiöistä. Parempi kylläkin kuin joku Ryanair. Uudet koneet, hyvät nettipalvelut, laaja lentoverkosto, hyvät hinnat. Ja sama kuin muillakin halpiksilla .Ihan ok. jos kaikki menee putkeen.  Jos jotain menee pieleen matkustaja jää oman onnensa nojaan . Yhtiön puolesta ei tipu mitään ylimääräistä. Ei edes tiedotuksia lentokentällä.Tai edes vesilasillista.

  Meille kävi Roomassa hauskasti. Jostain syystä lento myöhästyi 5 tuntia. Kotiin , eli Malagaan kyllä lopulta päästiin vanhalla keasingkoneen romulla. Vueling meinasi kuitata koko jutun anteeksipyynnöllä ja 10€ alennuksella seuraavalle lennolle.

  Laki edellyttää 600 € korvausta nokkaa kohti. No , ei siinä mitään , nyt juttu on jo oikeudessa ja katsotaan mitä tästä tulee.

  Ps. Finnair on myös juuri äskettäin lukeneeni artikkelin mukaan  korvausasioissa ja asiakkaan valitusten  huomioimisessa yksi huonoimmista maailman lentoyhtiöiden joukossa.

  LINKKI

  juki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 68

  Myöhästelee monta tuntia menipä sitä sitten Santiago de la Compostellasta Madridiin tai Madridista Barcelonaan..Mennessäni Barcelonasta Nantesiin lento oli myöhässä ja matkalaukkuni hävinneenä 5päivää eikä selvitystä missä oli seikkaillut puhumattakaan siitä jos olisi anteeksipyynnön saanut….Jos vain pystyy niin matkaa Vuelingilla.

  LINKKI

  johanmarc
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.04.2007
  Kirjoituksia: 88
  Vastauksia: 335

  Vuosien varrella on tullut käytettyä Vuelingia ahkeraankin varsinkin Barcelona-Teneriffa/La Palma/Oviedo välillä. Kertaakaan ei ole myöhästynyt eikä mitään negatiivista sanottavaa. Ihan loistava!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Samoin minun kokemukseni Vuellingista ovat pelkastaan positiivisia. Lennot ajallaan uusilla koneilla 🙂

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Lueskelin tuossa asiakkaiden kommentteja Vuelingista mm. Skytrax’ilta, Tripadvisor’ilta, Airlineratings’ilta ja Airlinequality’lta.

  Kovin näytti menevän tasan tai jollain sivulla jopa hieman alle keskitason (2/5), mutta pientä rimankorotusta annan kyllä sen vuoksi, että huonoa palvelua saaneensa tunteneet hankkiutuvat kirjoittamaan kommentteja kärkkäämmin kuin tyytyväiset asiakkaat.

  Niin tai näin, mutta suurimmaksi epäkohdaksi mainittiin matkatavaroiden katoaminen muutamaksi päiväksi, ja jollain jopa lopullisesti, tai siis ainakin siihen mennessä. En sitten osaa sanoa, mutta mielestäni matkatavaroiden perillemenosta vastaa joka kentän matkatavarahenkilökunta, ei niinkään lentoyhtiö, vai kuinka se nyt sitten menee? Ja hyvin ’laputettu’ laukku löytää varmasti tiensä perille paremmin kuin pelkällä postimerkillä varustettu.

  Toinen epäkohta oli, että delayta, eli lähdön myöhästymistä koettiin olevan useammin kuin muilla lentoyhtiöillä. Taitaa kuitenkin olla yleistä, että halpikset ja charterit joutuvat väistelemään kovahintaisten reittilentojen tieltä.

  Kolmas kiusan aihe oli, että istuimien jalkatilaa oli todella naftisti ja että jos selkänojaa kallisti, oli se taaempana istuvan nenässä kiinni. Tätä joissain kommenteissa reklamoivat jopa itsensä lyhytjalkaisiksikin tuntevat.

  Neljäntenä miinuslistalla näytti olevan se hyvin tavallinen halpalentoaihe eli  kabiinihenkilökunnan palvelualttiuden heikkous, joka sitten taas toisessa kommentissa saatettiin kumota täysin, että erinomaista palvelua oli saatu. No, itse olen huomannut sivusilmällä, että sellaista palvelua saa millaista ”tilaa”.

  Kun sitten silmäilin Vuelingin omia sivuja, osuin rekrytointiosastolle ja siellä kerrottiin, että Vuelingilla on henkilökuntaa yli kolmestakymmenestä kansallisuudesta. No, oikein hyvä vain, että ajattelevat noin globaalisti, mutta henkilökohtaisesti en suosi lentämistä kalustolla, jossa kapteeni tai perämies, saatika kummatkin, ovat esimerkiksi turkkilaisia. Samoin olen myös ”äärimmäisen” kiinnostunut siitä, missä maassa ja minkämaalaisten toimesta on huollettu se kyseinen kone jolla matkustan.

  ”En Vueling trabajamos personas de más de treinta nacionalidades…”

  http://public.vueling.com/Seleccion#TabStripOfertas-2

  Ei mutta pahus… Blues, hoi..! Äläpä vielä ryhdykään eläkkeelle vaan laita paperit vetämään, niin uskallan paremmin hypätä kyytiin. 🙂

   

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  …hehe…ei mua enaa voi lennattaa kaupallisessa..liian vanha. Ajelen nyt loysia pois naitten maailman raharikkaiden kanssa. 🙂

  Tosiasia kuitenkin on etta halpalentoyhtioissa on uusimmat koneet ja usein myos parhaat miehistot. Esimerkiksi Ryanair, siella lennetaan ehka eniten per ukko ja ohjaamomiehiston palkkaus on kohillaan. Samoin etu etta paasevat joka yo kotiin.

  Kansalliset yhtiot ovat vuosien saatossa muodostuneet ”suojatyopaikoiksi” niin ohjaamo kuin matkustamohenkilokunnalle ultra vahvojen ammattiyhdistysten kautta. Hehan nyt sanelevat mita yhtio tekee. Valitettavasti.

  Siksi nyt Vuelling, Norwegian, Ryanair ja Easyjet  valtaavat alaa ja ammattiyhdistykset eivat vielakaan ymmarra miksi.

   

   

  LINKKI

  jpmadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola,

  Vueling on osa IAG konsernia, joka siis on Iberia-British fuusion tuloksena syntynyt yhtiö. Olen lentänyt aika monta kertaa, yleensä MAD-BCN, eikä mitään huonoa sanottavaa. Barcelona on yhtiön kotipaikka ja pää hub.

  Matkustajamäärillä Espanjan isoimmat lentoyhtiöt 2014 olivat;

  1) Ryanair  2) Vueling 3) Air Europe 4) Iberia 5) Easyjet 6) Air Berlin 7) Air Nostrum 8) Iberia Express 9) Norwegian 10) Thomson

  http://www.agenttravel.es/noticia-018950_Ryanair-se-mantiene-en-2014-como-la-aerolinea-lider-en-Espana-pero-con-Vueling-mas-cerca.html

  Saludos

  Janne Madrid

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  ’Ryynärin’ ykkössijaa selittää varmasti massoittan Espanjassa poikkeilevat ja myös asustelevat britit. Vueling puolestaan näyttää olevan mukavassa nousukiidossa, joten eipä tuo aivan kuraakaan voine olla. Saattaisinpa kokeillakin.

  Matkatavarat eivät ole ongelma, kun pelkkä käsipakaasi riittää. Dileitä on ollut Norvegianin kanssa jo aivan tottumiseen asti ja muutaman tunnin lennolle en lounaita tai muutakaan henkilökohtaista päänsilitystä cabin-crew’n taholta kaipaa.

  Ahtaus, no..? ”Muutaman päivän kestää vaikka aidanseipäänä” sanoi mummo kun pääsiäisen katiskassa vietti.

  Oikeastaan ainoa mikä laittaa hieman mietityttämään on se, että mistä maasta on cockpit-duo kotoisin, ja että mistä sen saisi tietää. Valintaani ei vaikuta syntyperä sinänsä, mutta tilastot kyllä. 😮

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Vuelinghan oli Iberian (ainakin osa) omistuksessa , Nyt viimeisimmän fuusion , eli Iberia – Ba , jälkeen  kenen lienee. Ennen oli , ei ehkä kaikki, mutta varmaan suurin osa lentäjistä espanjalaisia. Ja ainakin kaikilla niillä lennoilla mitä on tullut itse Vuelingilla lennettyä.

  Nää halpisten lentäjät on aika pian hyvin kokeneita. Reitit ovat lyhyitä ja laskuja ja nousuja tulee  useita työpäivää kohti. Pikkukentille ja kelissä kuin kelissä.

  Eli huoli pois . Kyllä herra omistaan huolen pitää.

  Ja Suomi ja suomalaisethan  ovat valittu kansa. Ainakin näin on taidettu väittää jostain Vänrikki Stoolin ajoista lähtien.

   

   

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Santiago escribió: ”Ja Suomi ja suomalaisethan  ovat valittu kansa.”

  Valittu, totta kyllä, mutta mihin? No, ainakin verottajan lahtipenkkiin. 🙂

   

  LINKKI

  Petriman
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2012
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 128

  Vueling aloittaa lennot Málagasta Helsinkiin

  Enemmänkin näyttäisi siltä, että avaavat syötön Malagasta Barcelonaan, josta voi jatkaa Helsinkiin. Aikaa ei tuhraudu kuin reilut 10 tuntia…

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Döhhh..! Siltäpä tuo tosiaan näytti, kun sivuja lähemmin tarkastelin. ”Usein käynti optikolla riittää” 🙂

  Ja eipä sitten kannata uskoa aina Espanjan uutisiinkaan. Jättävät näemmä sanomatta toisinaan aivan oleellistakin. No, onhan kyseessä lähes 50-prosenttisesti kansallinen lentoyhtiö, joten…

   

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.