Visa Debit kortti

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Visa Debit kortti

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jokainenxw
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.09.2009
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 168

  Onko kokemuksia Visa Debit (nordea). Mainostavat euromaksualueen (SEPA) mukainen kansaivälinen Viasa Debit-kortti. Ulkomailla saat käteistä Visa-tunnuksilla merkityistä automaateista ja pankkien konttoreista.Automaateista nostat euroja ILMAN PALKKIOTA Rahaliittoon kuuluvissa euromaissa. Käteisnostot veloitetaan korttiisi liitetyltä pankkitililtä. Toimiiko tämä Torreveijassa ?

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Kyllä Debit toimii vallan hyvin!

  Ompa korttia tullut höylättyä Saksassa, Itävallassa, Italiassa ja eri puolilla Espanjaa. 2-3 vuotta sitten tökkimistä ilmeni joissain automaateissa, nykyään ongelmia ei juurikaa ole ollut.

  Kuitenkaan en luottaisi yhden pankin korttiin, vaan ottaisin 2-3 muutakin. Välillä pankkien systeemit tökkii(Suomessakin)ja varaskin voi iskeä, joten silloin vaikeuksia voi tulla!

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Kuinkas kauan nämä Visa Debit -kortit ovat korvanneet tavallisen pankkikortin? Minun suomalainen pankkikorttini korvattiin tällä maksullisella (1,50 euroa/kk) ainakin vasta viime keväänä.

  Oloneuvoksen kysymykseen: kyllä se hyvin toimii.

  LINKKI

  eiksvaa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.11.2010
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 24

  Barcleyn pankki tarjoaa ilmaisen Visa electron-kortin, joka käy maksukortista kaikkialla.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Paitsi ei käy kaikkialla.

  Käsittääkseni uusi Visa Debit tulee korvaamaan juuri Visa electronin. Ainakin se toimii samalla tavalla; summa menee suoraan tililtäsi. Eli on kansainvälinen pankkikortti.

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  Hä! Visa Electron on ollut arkipäivää iät ja ajat… …toisin kuin vain ja ainoastaan suomessa (=pohjoismaissa) tunnettu maailman ihmeellisin pankkikortti-keksintö, joka ei ole käynyt missään muualla ja mitä ei tunneta missään muualla. Maksaa voi ilmaiseksi kaupoissa jne.

  Pankkiautomaatista nostossa sen sijaan voi olla maksu automaatin käytöstä! Ei siis _komissio_ siinä merkityksessä että valuuttaa muutettaisiin, vaan maksu kun nostat rahaa ”oman pankkisi automaattisarjan ulkopuolelta” ja palveluntarjoaja haluaa luonnollisesti maksun automaatin käytöstä.
  Näinhän asia on ollut jo kauan. Jos nostat rahasi omasta pankista (=sen pankkinimen konttoreissa olevista automaateista), nosto on ilmainen, jos nostat rahaa esimerkiksi Serviredin kortilla Telebancosta, niin maksu on kohtuuttoman kova. Jos taas nostat rahaa saman automaattifirman automaatista (=esim serviredillä serviredistä, mutta pankki on eri), niin maksu on pienempi.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Kun suomalaisella debet-kortilla ostaa Suomen ulkopuolella EU-alueella menee veloitus vain kortin myöntämän pankin taholta.

  Hinnoissa on suuria eroja. Joissain pankeissa nosto tosi halpa, vain 1 euro. Varmistin hinnan tiliotteesta tätä kirjoittaessani!
  Ne kolme debettiä, jotka minulla on, niin tuo 1€ on edullisin!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.