Vinkkiä uudelle tulijalle?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Vinkkiä uudelle tulijalle?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä terttuteppe
  terttuteppe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.08.2012
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 2

  Tulossa ollaan lokakuun lopussa Aurinkorannikolle asumaan muutamaksi kuukaudeksi. Kannattaisiko alkuun asua hotellissa tms ja etsiä sieltä käsin vuokra-asuntoa? Netistä ei näytä olevan kovin helppoa löytää, ja entä sitten voiko ilmoituksiin luottaakaan…. Olemme ajatelleet asustaa max 35 km Malagasta johonkin suuntaan. Ja vielä onko jotain asuinaluetta, jotta rauhallisesta elämästä pitävän pitäisi erityisesti vältellä?

  Kiitoksia jo etukäteen 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa Orkkiin ja Espanjaan, ”Terttuteppe”

  Olet aivan oikeilla jäljillä; majoittumalla viikon-parin ajaksi johonkin kivaan hotelliin/hostaliin/huoneistohotelliin tms. ja ehkäpä vielä autonkin vuokraamalla, pääset hyvin tutustumaan paikalliseen huoneistotarjontaan – ja tekemään valintasi muidenkin, kuin pelkkien valokuvien perusteella.

  Näistä asioista on Orkissa käyty vuosien varrella paljonkin keskustelua. Ihmisillä on erityyppisiä asumjistarpeita, joten yhtä oikeaa vastausta ei näihin kysymyksiin ole. Hakutoiminnalla ja kirjoituksia sekä Orkin markkinapalstaa selaamalla saat paljon lisätietoa.

  Tsemppiä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä viipukka
  viipukka Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2008
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 325

  Jos on mahdollista tehdä noin niin suosittelen. Asunto löytyy sitten kyllä melko nopeasti, jos ei ole aivan mahdottomat vaatimukset 🙂

  Netistä on tosi hyvä etsiä, ja löytyy yleensä paremmat hinnat kuin suosituimmista välitystoimistoista. Vaikka ilmoitus olisi vanha tms. niin yleensä nämä välittäjät osaavat antaa lisää vaihtoehtoja.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.