Verotus Kanarian saarilla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Verotus Kanarian saarilla

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mara60
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Olen eläkeläinen 63 vuotias asun Helsingissä, Kiinnostaisi päästä asumaan Suomen talvet saarilla?
  Voiko Suomalainen omistaa esim. asunnon ja jos kuolee niin viekö asunnon Espanjan valtio?
  Vai jääkö kämppä perillisille, Suomeen vai miten käy.

  Voiko saada vakituisen oleskelu luvan Kanarian saarille? Saako asua esim 6 kuukautta saarilla ja lopun aikaa esim. Suomessa?

  Olen ihastunut saarilla ollessani johonkin vähän sivummalle asumaan esim. Moganiin tai Vecindarioon en viihdy missään turisti paikoissa, haluan aurinkoa ja rauhallista edullista tavallista elämää jos tässä vielä elonpäiviä riittää.

  Kun on noita vaivojakin jotka ei vaivaa siellä lämpöisessä niin kuin täällä Suomessa.

  Olen melkein ikäni ajellut säiliö-autoja ja yrittäjänäkin vuodesta 1972 jäteauto-alalla, oli tosi fyysistä työtä ja aina kiire. Vuonna 2007 elokuusta jouduin lopettamaan koko työn polven nivelrikon takia ja jouduin työkyvyttömyys eläkkeelle ja eläke on tosi pieni ei meinaa riittää millään kun täällä Suomessa on niin kallista kaikki, ”ruokakin” Bensa ja Naftakin maksaa ihan tarpeeksi, sitten täällähän on vielä tämä ”Dieselvero” ja auton käyttömaksu joka vuosi vaikka piti olla väliaikainen tämä käyttömaksu mutta siitä tuli ihan vakituinen.

  Sitten kun nyt vanhemmiten en tykkää kylmästä/lumesta enkä tästä jatkuvasta ”rospuuttokelistä” mikä täällä on melkein kaiken vuotta, kesäkin on tosi lyhyt varsinkin jos sattuu huono kesä niinkuin viime vuosina on ollut ei paljon kesästä tiedä.
  Meillä sellainen viikko-osake Arguinegunissa Gran Anfissa ihastuttiin ilmastoon joka siellä suunnalla on talvellakin ihan hyvä. Ajelimme siellä nyt viimeksi vuosi sitten vuokra-autolla ympäriinsä ja tykästyttiin elämisen edullisuuteen ja ilmastoon.Ja Suunnitelmissa parin vuoden sisällä ostaa oma huoneisto jostain (ei turisti alueelta) saa nähdä miten käy.

  Että tällaista nyt aluksi! Olen vasta rekisteröitynyt orgin sivuille? Tervein Mara

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa mukaan Orkkiin, Mara60. Toivotaan että saat hyviä vinkkejä Orkista. Osaan kysymyksistäsi saattaa löytyä vastauksia haku -toiminnalla. Yhtenä vinkkinä voisi heittää, että kannattaa kysyä yksi asia kerrallaan keskustelupalstalla, niin saat todennäköisesti enemmän ja täsmällisempiä vastauksia.

  Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa Orkkiin!

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka Mara60 ja tervetuloa minunkin puolestani mukaan Orkkiin! 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.