Verot tulevaisuudessa Suomeen.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Verot tulevaisuudessa Suomeen.

Merkitty: 

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Oikka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.10.2011
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 91

  Maiden parlamentit allekirjoittanevat uuden  sopimuksen kaikkien Espanjassa vakituisesti asuvien verotuksen siirrosta  Suomeen.

  Alkaako verottaja ( Suomi ) selvittää, ovatko kaikki vakituisesti asuvat suomalaiset täällä Costalla  maksaneet verot Espanjaan vai ei, siis he jotka eivät kuulu julkisen verotuksen piiriin?                                                                                                                       Koska  en yleensä pyöri suomalaisissa yhteisöissä, en tiedä muuta kuin mitä olen lukenut mediasta että Suomi ja Espanja tekevät yhteistyötä mm, verotuksen merkeissä.                                                                                                                                         Tämä voi tarkoittaa heille jotka eivät ole maksaneet veroja kumpaankaan valtioon vuosikausiin, suuria ”mätkyjä” takautuvasti  5 vuoden ajalta.  Kuten tiedämme yleisenä salaisuutena, tapauksia löytyy Costa del Solilta, myös Costa Blancalta.

   

   

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Kylla varmaan selvittavat koko tilanteen siihenhan se ”aktiivinen tietojen vaihto” perustuu?Maksaavat sitten sakkojen ja korkojen kanssa , eihan siina sen kummenpaa ole.

  Viime vuonnahan oli mahdollisuus hoitaa rastit paivan tasalle 30.06.2015 mennessa. Taalla Espanjassa.

  ”Armahdusaika”

  Viime paivina on alkanut Suomesta tulla taalla asuville virallisia ennakonpidatyspaatoksia talle vuodelle.

  Kuka tanne on veronsa tilittanyt voi pyytaa verotukselle (ennakonpidatykselle) muutosta.

  Ei kai tassa mitaan sen kummempia.

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 5 kuukautta sitten Ritacasanueva.
  LINKKI

  matias31
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.09.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 193

  Vaikea kysymys, voisi sanoa vaikka Lasse Viren. On niitä jotka asuvat Espanjassa ja ovat myyneet omaisuutensa Suomessa. On niitä joilla on sijoitusasuntoja siellä sun täällä, onkohan kaikista vuokratulot ilmoitettu. Ja sitten on myös niitä jotka omistavat asuntoja siellä sun täällä mutta käyttävät bulvaaneja tai ”kätyreitä” joiden nimiin vuokrasopimus tehdään. No, toivottavasti Espanjassa ilmestyvät suomilehdet pitävät meitä ajan tasalla!!

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Tehda vuokrasopimus bulvaanin nimiin onko aika tyhma juttu jos asunto on rekisteroity omistajan nimiin? Esim. Vuokravahennysta tehdessa ”vaara”omistaja ei mene lapi.

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  Meni hiukan sivuraiteille ajatus verosopimuksesta. Harmaan talouden torjunnan kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Espanjassa kuten myös suomessa on toki tehostettu sitäkin mutta se on oma juttunsa, tällä sopimuksella pyritään puuttumaan ns.veropakolaisuuteen joka taas on enemmän eläkeläisiä koskeva juttu.
  Valtaosa meistä eläkeläisiä on tietenkin iloisia veronmaksajia.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.