Verde vaan…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Verde vaan…

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Verde
  Verde Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2008
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 11

  Heipä hei,
  Jonkin aikaa olen näitä sivuja lueskellut ja päätin vihdoin rekisteröityä.

  Olen 25 vuotias perheellinen opiskelija. Täällä Suomessa meillä on talo jota remontoimme, mutta silti haaveilemme Espanjaan muutosta. Tarkoitus on lähteä ensin vaihtoon Gandiaan, Valenciaan vuodeksi ja katsoa sitten jos pääsisin ks. yliopiston kirjoille kun kielitaitokin olisi karttunut ja voisin opiskella tutkinnon siellä loppuun.

  Opiskelen energiatekniikkaa, ympäristöbiologiaa ja hydrobiologiaa. Mieheni työ onnistuisi ainakin sen vaihtovuoden ajan etänä. Lapset ovat 3 ja 1 vuotiaat, joista vanhempi aloittaa nyt syksyllä englanninkielisessä leikkikoulussa. Gandiasta olenkin jo löytänyt englantilaisen koulun 🙂

  Espanjasta ei paljon ole kokemusta, lapsena joskus siellä ollut, mutta Aasiassa ja Afrikassa olen asunut lapsena monta vuotta ja mm. aloittanut koulun Vietnamissa. Espanjan kielitaito on onneton, mutta opiskelen ahkerasti ja nyt syksyn tullen aion siihen panostaa erityisesti.

  Onko täällä ketään Gandiasta tai ketään kuka olisi siellä käynyt ja tietäisi kertoa kaupungista? Gandia meitä kiinnostaa siksi että voin opiskella siellä sitä mitä haluan, siellä on nykyisen kouluni yhteistyöyliopisto eikä se ole liian suuri. Asumme nyt suht. pienessä kaupungissa, arvostamme omaa rauhaa ja ahdistumme tungoksessa…Eli siis isot turistirysät ei nappaa ja Gandia vaikuttaa siinä mielessä oikealta kaupungilta + Valenciasta pääsee suhteellisen edullisesti tänne kotosuomeen.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka vaan Verde ja tervetuloa mukaan kirjoittelemaan tänne Orkkiin! Sinullahan on mielenkiintoinen tausta – toivottavasti pääsette toteuttamaan haaveenne ja muuttamaan Espanjaan! 🙂

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.