Veramar

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  Haulla katselin vuodelta 2006 kyseisestä paikasta. Lomaasunto.net:ssä on vuokrattavana asuntoja kyseistä apartementoksesta suht. edullisesti. Onko joku ollut siellä viime aikoina? Onko joku menossa talvella? Kysynpä meneekö rahat hukkaan?

  Samalla haikeana muistelin vanhoja Orkin aktiivisia aikoja. Missä atyö kaikki ootte?

   

  LINKKI

  uudenalku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.11.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Olin siellä lomalla nyt marraskuussa ja ihan mukava mesta.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Suuri osa on poistunut muille saiteille, esimerkiksi Facebook’sta loydat useita , facebook ryhma loytyy : espanja.org nimella 🙂

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Jotainhan tässä tapahtui sivuston päivityksen (ja ylläpidon vaihdon???) yhteydessä. En ehtinyt kauaa nauttia vanhasta ”orkki-yhteisöstä”, mutta nythän tämä on jo ihan kuollut foorumi.

  Enkä ihmettele, ei mua ainakaan kiinnosta lukea noita juttuja ydinvoimasta tai muita spämmejä ja etusivulla samat tarinat pyörivät vuoden verran ainakin. Ylläpito ei tee elettäkään.

  Samaisten tyyppien pyörittämä Facebook-saitti (Espanja.org) toimii puolestaan lähinnä erilaisten aurinkorannikon monenkirjavan yrittäjäjoukon markkinointikanavana, josta ajattelin kyllä kohta irtautua, kun se on itselleni ihan yhtä tyhjän kanssa.

  LINKKI

  Jupiter
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.02.2009
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 58

  Harmittavan hiljaiseksi on kyllä tämä saitti mennyt juu.. Oma suosikkini Facebookin puolella on ”Costalla mitä tahansa ja koska tahansa” ja tietty Torreviejallekin on omat ryhmänsä.

  LINKKI

  Pikku-Kalle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 53

  Samaa mieltä. Minulla on vain semmoinen periatteelinen ongelma, olen päättänyt että Facebookiin en mene. En tiedä pitääkö se jossain vaiheessa pyörtää. Aika usein monesta jutusta löytyy viimeisin tieto Facebookista, eikä esim. ko. yrityksen tai tapahtuman kotisivulta.

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Kaikki kunnia tietysti jokaisen omille mielipiteilleen, mutta itse en oikein ymmärrä tuota periaatteellista Facebookin vastustusta. Se kun sattuu olemaan tätä päivää. Vähän sama kuin joku aikoinaan olisi vastustanut internetiä ja sähköpostia, kun on kuitenkin puhelin, faksi ja lentolehtiset, joilla informaatio välittyy.
  Itselleni Facebook on erittäin mieluinen, kun on tuttuja eripuolilla maailmaa, niin pysyy jossain määrin kärryillä mitä kenellekin kuuluu. Eikä se mitenkään vähennä sitä henkilökohtaista kanssakäymistäkään, pikemminkin päinvastoin. Tulee kommunikoitua sellaistenkin henkilöiden kanssa, joihin ei muuten varmasti missään vaiheessa olisi tullut otettua yhteyttä.

  On täysin luonnollista, että yritykset tiedottaa asioistaan siellä, missä he ihmiset parhaiten tavoittaa. Pienet yritykset taas saattavat ihan jo teknisistä syistä pitää ajankohtaiset päivityksensä vain Facebookissa, koska siellä se on niin helppoa. Näihin näyttää lukeutuvan mm. valtaosa espanjalaisia yrityksiä, joiden omat kotisivut ovat ihan kuralla, jos sellaisia sattuu ylipäätään olemaan. Varmasti enimmäkseen yritykset pitää kuitenkin päivityksensä julkisina, joiden lukuun Facebook-tunnuksia tarvita, eli ei sen vuoksi tarvitse kuitenkaan periaatteitaan pyörtää.

  Ja vaikka nyt lähes kaikki suomalaiset asuvat/lomailevat joko Aurinkorannikolla, Torreviejassa tai saarilla, niin olisi mukava, kun joku sivusto/yhteisö niputtaisi kaikki yhteen, siitä tämä foorumi on ollut kiva. Kun taas nuo Facebook-yhteisöt näyttävät olevan hyvin paikallisia. Mutta jollei huolto pelaa, niin käyttäjien aktiivisuus laskee, kunnes voi laittaa lopullisen pisteen koko hommalle..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.