Vauvojen ruoat Costa del Solilla???

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Vauvojen ruoat Costa del Solilla???

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  tiakristina78
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 2

  HEissan kaikki espanjan asukit/siellä vauvojen kanssa matkustaneet. Ollaan lähössä FUgeen heinäkuussa 2,5 viikoks ja mukana tulee meidän 10kk ikäinen vauveli. Osaatteko kertoa mitä purkkiruokia on saatavana kaupoista? Olen kuullut että Nestlen(Bona) ruokia olis. Eroaako jotenkin täällä myytävistä?? Oletteko käyttäneet vauvoillanne ALmiron2 – korviketta?? millaisia kokemuksia??Ei viitsis kaikkea raahata suomesta asti jos sieltä kerran saa. Vaippavalikoima varmaan on myös hyvä? tiedättekö myydäänlö liberoita siellä?

  Kiitti jo vastauksista.

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Tapasin juuri viime viikolla nuoren parin kera 7kk ikäisen vauvan. Tulin kysyneeksi onko vaikeaa matkustaa noin pienen kanssa juuri ruokien/vaippojen ym takia? Ei kuulemma mitään ongelmaa, kaikkea löytyi tai vastaavia tuotteita. He eivät olleet hamstranneet Suomesta muuta kuin 1vrk tarvikkeet.
  Olivat täällä 2 viikon lomalla.
  Lentokin sujunut mallikkaasti vaikka pikkumies oli valvonut koko matkan. Paluulennolle varasivat kuitenkin oman istuimen, lähinnä vanhempien mukavuutta ajatellen, syöminen ym vaikeaa ja ahdasta lapsi sylissä.

  LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  vain matkan ja varaksi seuraavan päivän tarpeet. Espanja on normaali eurooppalainen valtio eikä mikään kehitysmaa. Carre ja Lidl jne täynnä vaippoja ja lastenruokaa. Ruoka on kyllä hieman hienompijakoista kuin Suomessa – mutta sitten hampaat eivät kulu….

  LINKKI

  tiakristina78
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.06.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 2

  ajattelinkin. että valikoimat on hyvät. toki tiedän että espanja ei oo mikään kehitysmaa. olen matkustanut paljonkin siellä, mut en ennen vauvan kanssa=) joten ei oo tullu huomioitua tuollaisia vauvanruokajuttuja.

  LINKKI

  la luz
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.10.2008
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 277

  Kaikkea löytyy 🙂

  LINKKI

  Linttura
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.09.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 2

  Hei olen 01/09 tuplien mamma ja kayttanyt Almiron 2 korviketta ja ainakin meilla toimi hyvin. Tosin lapset syntyivat taalla ja tottuivat Almironiin jo pienena. Suomenlomilla kaytimme tuttelia. Purkkiruokien valikoima ei ole niin laaja kuin Suomessa ja hinnat ehka hieman kalliimpia. Ruoka 1 €/purkki ja hedelma 0,50 purkki. Mun suosikkeja Heron ruoat, Nestleakin saa ja vaipoissa Huggies tai Dodot, vastaavat mielestani Liberoja.
  Suomessa ehka laajemmat valikoimat mutta taalta saa kaikkea. Kivaa lomaa teille.

  LINKKI

  Linttura
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.09.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 2

  Ja almironia saa vain apteekeista ei siis ruokakaupoista.

  LINKKI

  Tai
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.04.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  Eli ollaan nyt oltu kolme viikkoa benalmadenassa. Vauva täytti vuoden heinäkuun alussa.
  Carrefourin housuvaipat samaa hintaluokkaa kuin suomessa, hiukan leveämpi lahkeen suu.
  Potan ostin benalmadenan lasten liikkeestä 6e. Matkasänky oli 49e myarmarin ostarilta fuengirolan toisesta päädystä(tultiin rayanairilla, joten suomesta maksaisi tuoda ja viedä 60e). Tosi kallita vaippa merkkejä täällä muuten, ja eniten näkee uimavaippoja ja teippivaippoja. Lidlissä ei olla käyty.

  Tavallista puuroa ei täällä myydä, tai en ole löytänyt. Lasten pika puuroa on, myydään vauvan cereales(muro). Samaa hintatasoa kuin suomessa.

  Carrefourilla ja Pulevalla on lasten maitoja, maustettuja ja uskoakseni makeampia kuin suomessa. Lisäksi täällä myydään mehuja purkeissa vauvoille. Eli hiukan eri juoma kulttuuri kuin suomessa, ei ehkä niin hammasystävällinen mutta meillä kaikki lapset kyllä juo sitä maitoa enemmän täällä. Vellejä löytyy 250ml pakattuna, muuten maidot 1 l astioissa.

  Lasipurkkeihin on pakattu soseita ja 6kk tai vanhemmille ruuat on pakattu muovipurkkeihin ja on hiukan kalliimpia kuin suomessa. Ja valikoimat todella niukempia kuin kotona, mutta kyllä me ainakin ollaan löydetty syömistä. Hedelmä soseita on kanssa pieniä annoksia muovipurkeissa, usein sisältää appelsiinia ihan 4kk alkaen. Jotain vauvan valmis puddingia tuli ostettua ja sen söi isommat lapset, meni vauvan pakki sekaisin.

  Kävelykadut on kapeita ja katuvalot sijaitsee keskellä tietä, rantakatua helppo kävellä – ne leveitä. Kantoliinat oli lennoilla tosi käteviä ja on tullut täällä kulkiessakin käytettyä.

  Lentokentällä eivät ota 3 lapsista perhettä yhteen taksiin, vaan kahteen, mutten taksi ottaneet ihan kivasti kyytiin. Istuimiahan niissä ei vauvalle ole. Vuokra autoja vuokrataan jo ensi kesälle, eli saatiin hyvä auto kolmeksi päiväksi ja tosi hyvä istuin ja onnistuttiin löytämään samaan hintaan punto viikoksi, joku oli perunut.

  En taida osata nyt enempää kertoa, hyvää matkaa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.