Vauvaperheitä Aurinkorannikolla?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Vauvaperheitä Aurinkorannikolla?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Minna
  Minna Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 16

  Heippa!

  Olemme muuttamassa Aurinkorannikolle tammikuun 2007 aikana, ja pienen pojan (5,5 kk) äitinä kiinnostaisi muiden samanhenkisten seura ja kokemusten vaihtaminen. Olemme alkuun tulossa muutamaksi kuukaudeksi lomailemaan, kesää palailemme viettämään Suomeen ja syksyyn mennessä olisi tarkoitus tehdä päätöksiä – jäädäkö vai lähteä. Meille on pojan kanssa täällä Suomessa muovautunut aika tiivis äiti-vauva -tuttavapiiri, ja kaipailisin kovasti samanlaista Espanjassakin asustellessamme. Olen jo jonkin aikaa seurannut vauva-lehden ulkosuomalaisten äitien keskustelupalstaa, mutta tämänkaltaiset yhteydenotot eivät siellä ole oikein ottaneet ”tuulta alleen”. Toivottavasti tämä tavoittaisi edes muutaman äidin 🙂 joita vapaamuotoinen yhteydenpito meilien ja aikanaan tapaamisten muodossa kiinnostaisi.

  Olemme alkuun tulossa Torremolinos-Benalmadena-Fuengirola -akselille nelihenkisellä perheellämme, johon kuuluu myös tanskandoggi-tyttömme Termo. Itse olen akateeminen, espanjaa kotitarpeiksi osaava 30-v. kotiäiti. Mikäli kiinnostus heräsi niin ilmoittele itsestäsi, katsellaan sitten asiaa eteenpäin!

  Hauskaa viikonloppua synkästä Suomesta toivottaa Minna

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Minna
  Minna Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 16

  Kokeillaanpas vielä, josko tavoittaisi ketään ”kohderyhmästään” 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jukka67
  jukka67 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.10.2006
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 111

  eikös costalla muka ole nuoria lapsi perheitä….en usko.nyt sanaa muijalle..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Liisu
  Liisu Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.10.2006
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 11

  Hei Minna! Meidänkin perhe on muuttamassa tammi-helmikuussa espanjaan ja ollaan muuttamassa fuengirolaan.Meidän perheen koko on neljä henkilöä eli minä 25v, mieheni 30v ja kaksi tytärtämme 5v ja 1v. Mulla alkaa maaliskuussa koulu ja ollaan keskusteltu et jos viihdytään niin ollaan ainakin vuosi.Mua ainakin kiinnostaa saada juttuseuraa ja tapailuseuraa.Palaillaan astialle ja hyvää joulun odotusta.

  Terveisin Liisu

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuulae
  tuulae Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 72
  Vastauksia: 704
  jukka67 kirjoitti:

  eikös costalla muka ole nuoria lapsi perheitä….en usko.nyt sanaa muijalle..

  … kait siihen vauvahommaan tarvitaan muutakin kuin sanoja 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Minna
  Minna Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 16

  Me ollaan menossa siis hiukan ennen teitä, ollaan jo vanhoja tekijöitä kun te saavutte 🙂 Meillä on tosiaan aikomuksena majoittua Benalmadenaan tai Torreen, niistä paikoista ollaan tykätty kun ollaan käyty aiemmin hiukan vilkuilemassa mahdollisia asuinpaikkoja. Vaikka koskaanhan ei tiedä, onhan Fuengirolassa omat hyvät puolensa! Ja alun perin Tampereelta mekin ollaan, nääs, nyt vaan vajaan kolmisen vuotta Riihimäellä asusteltu Hesassa olevien töiden vuoksi 🙂 Voitaisiin jossain vaiheessa alkaa sorvata jonkinlaista meetingiä sinne Costalle, olisi kiva tutustua ja vaihtaa kokemuksia. Meilikin multa toki löytyy, mutta on sen verran ”virallinen” etten viitsi sitä tänne ihan kaiken kansan ihmeteltäväksi laittaa, vaikka tuskin se ketään sen enempää kiinnostaisi 🙂 Jos sulta löytyy sellainen neutraalimpi vaihtoehto, niin laitapa tulemaan!

  Hauskaa viikonloppua kaikille!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.