Vauvanruuat Espanjassa?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Vauvanruuat Espanjassa?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä makomako
  makomako Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.04.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 0

  Olemme lähdössä Torreviejaan 10 päiväksi . Saakohan sieltä samoja tuttuja purkkiruokamerkkejä (Nestleä?) kuin Suomestakin vai vaan jotain paikallisia? Entä miten on korvikemaidon kanssa, löytyykö tuttuja merkkejä ja saako niitä ainoastaan jauheina vai myös valmiina tetroina?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä illuusia
  illuusia Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.07.2006
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 124

  Nestlen ruokia täältä ainakin saa. Ja noita maitoja taitaa myöskin olla Nestlen. Vaikka taitaa ne paikalliset merkitkin olla ihan hyviä (ja paljon halvempia). : >

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Vinski
  Vinski Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Paraskin vastaaja, kun ainoa ”lapsi” meitin kotona on koira… Mutta kun meillä me aikuiset syödään purkkikaupalla vauvanruokaa; niin siis niitä hedelmäsoseita, ei mitään liha-peruna-mömmöjä…
  Nestleä meillä syödään, se on parasta, mutta muitakin melkoosti yhtä hyviä merkkejä löytyy. Ja hinnoissa ei (ainakaan täällä Kanarialla) ole kuin senttien eroja. Esim. Nestle 6 hedelmän mössö 97 cnt, ja Hero sekahedelmämössö 95 cnt.
  Korvikemaitoihin ei olla tutustuttu 😉 mutta suurperheellinen serkkuni oli vuosi takaperin täällä lomalla ja ostivat kaikki lasten ruoat paikan päältä eikä yksikään katraasta kuollut matkalla nälkään saati kiukutellut eri makuisista/merkkisistä pöperöistä!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.