Varo ettet joudu iltasanomiin käydessäsi Fuengirolan torilla!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Varo ettet joudu iltasanomiin käydessäsi Fuengirolan torilla!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  susalowe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.01.2007
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 30

  Vedin hetki sitten kirjaimellisesti pussillisen herneitä nenään. Menin lueskelemaan Iltalehden nettisivuja. Ko. julkaisu ei toki koskaan ole ollut mikään moraalin perikuva, mutta nyt mielestäni alitettiin rima.

  ”Muotipoliisi” palstalla on kuvasarja tavallisista ihmisistä, joiden ulkonäkö/ fyysiset ominaisuudet ja pukeutuminen on sitten päätetty teilata kaiken kansan edessä.

  Sattumalta huomasin, että kuvathan on napsittu täällä Fuengirolassa: voisin 99% todennäköisyydellä veikata lauantain käytetyn tavaran ja käsitöiden markkinoita Feria-alueella ko. kuvasarjan kuvauspaikaksi. Tässä linkki suoraan kuvasarjaan:

  http://portti.iltalehti.fi/oma/showLuomus.do?id=42ef08c51a14837f011a25ffc5b30725

  Ensinnäkin veikkaan kuvien julkaisua laittomaksi. Toki kyseessä on julkinen paikka, mutta henkilöt ovat täysin tunnistettavissa (en ymmärrä,miksi kasvotkin täytyy ”muodin nimissä” näyttää) , mutta en usko, että kuvattavilta on julkaisulupia kyselty, ja vielä loukkaavat, paitsi vaatteita, myös henkilöiden painoa ym. herjaavat kommentit…

  Laitoin Iltalehdelle palautetta asiasta, todeten mm. että on heidän onnensa etteivät ole minua tai jotain muuta täällä vakituisesti asuvaa suomalaista kuvanneet, joka olisin sitten nähnyt oman kuvansa lehden verkkosivuilla jonkun muka pätevän ”muotipoliisin” arvosteltavana. Itse olisin ainakin saanut pienehkön raivarin…….

  LINKKI

  zip
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2007
  Kirjoituksia: 20
  Vastauksia: 45

  Kyseessä ei ole sinänsä Ilta-Sanomien julkaisu vaan jonkun yksityisen ihmisen pitämä blogi.

  Sisältö on todella järkyttävää! Julkisellakaan paikalla ei ihmisiä saa kuvata miten tahansa. Jos löytää itsensä noista kuvista, niin voi varmaan käydä tekemässä rikosilmoituksen salakuvaamisesta, kunnianloukkauksesta ja kuvien laittomasta julkaisusta.

  Salakuvaamisesta muuten ropsahtaa tuntuvat sakot ja voi saada jopa linnatuomion.
  Poliisit ottavat asiat hyvin vakavasti.

  -r-

  LINKKI

  J
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.08.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 196

  no huh huh, ensin luulin náitá kirjoitteluja vitsiksi, mutta tosissaan taidatte olla.
  mitá ihmeen váliá on jos jonkun kuva julkaistaan jossain mediassa? ei mulla henkilókohtaisesti ainakaan oo mitáán sitá vastaan. hyváá loppukeváttá vaan kaikille.

  LINKKI

  susalowe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.01.2007
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 30

  ”mitá ihmeen váliá on jos jonkun kuva julkaistaan jossain mediassa?”

  joo ei munkaan mielestä muuten mitään, mutta jos joku salaa kuvaa mua kauppareissulla/ rannalla ja sitten julkaisee jättimäisen kuvan, jonka kuvateksteissä haukutaan läskiksi, arvostellaan suonikohjuja ja pukeutumista, ja kaiken lisäksi tämän kuvan pääsee katsomaan suoraan niinkin suositun lehden kun Iltalehden etusivun linkistä, niin kyllä sillä mun mielestä silloin on jo jotain väliä.

  eri asia on, jos näyn esim. jossain tapahtuman/juhlien kuvissa taustalla, ns. yleisön joukossa, ilman mitään arvosteluja!

  anyway, käsittääkseni koko kuvasarja teksteineen on nyt poistettu…

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  En ole nahnyt koko kuvasarjaa mutta ei kait se nyt niin hirveaa ole vaikka hiukka pyoreampi vartalokin nakyisi. Tietty ne suonikohjut kannattaisi hoidattaa ja hiukka muodikkaammat farkut hommata.

  LINKKI

  mesa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 12

  Olipa härskiä mässäilyä sivullisten kustannuksella! tämä on ensimmäinen kirjoitukseni orkissa ja valitettavasti tällaisesta asiasta, mutta pakko on minunkin kommentoida! (näin ne iltalehden kuvat teksteineen ja ei voi kuin ihmetellä että kuinka mikään arvostettu julkaisu voi päästää ulos tuollaista soopaa ja mässäillä viattomien ihmisten kustannuksella!)

  Onneksi edes tajusivat korjata virheensä ja poistaa nuo ala-arvoisuudet! (minunkin mielestäni kuvat oli otettu Fuengirolassa)

  LINKKI

  erre2
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 24

  Olisiko nyt ollut niin – vaikka en sivuja nähnytkään – että tämä oli taas tuota median lukija-imurointia? On niin helppo perustaa kirjoittajille oma nurkka, jossa jokainen on viime kädessä vastuussa sanoistaan ja kuvistaan. Klikkejä eli suuria käyttäjämääriä (=kiinnostavaa mainostajille) tulee medialle satelemalla, mitä kiukkuisempaa väkeä on liikkeellä. Eli lukijat luovat sisältöä, joka luo sisältöä lehdelle. Ihan ilmaiseksi.

  Vastuu näistä hengentuotoksista on aina lopulta kirjoittajalla. Jos kirjoittaja ei ole lehden palkkalistoilla tai sen maksettu avustaja, moderoinnin puutteista ei langeteta medialle ihan kauheita sakkoja. Siispä joskus nettiin livahtaa, tai annetaan livahtaa, sammakkoja tai örrinkäisiä nostatamaan tunteita.

  Kehotan kaikkia olemaan varovainen näinä avointen nettiovien aikoina, jolloin on suuri houkutus päästellä mielipiteitään ilmoille ja levittää kuvaa kaikelle kansalle. Kyllä kunnianloukkauspykälät ovat aina olemassa, ja joka ikinen kirjoittajan IP-osoite saadaan kyllä tietoon. Siihen vaaditaan vaan rikosilmoitus tai kanne.

  Hyvä, että Susalowe otti herneitä nenään!

  LINKKI

  aisha
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 6

  Voi Jum….! Ei voi kun ihmetellä missä mennään. Ensinnäkään en nähnyt näiden ihmisten kropissa mitään ihmeellistä/outoa, kummasteltavaa. Täysin normaaleja ihmsiä. Kun ”meikäläisten” täytyy elääksemme arvostella muita, kun kerran itse olemme niin mahtavia, virheettömiä.

  -kun ei muuta ole elämässä

  LINKKI

  Jahu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2006
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1073

  Siellähän alareunassa lukee selvästi ” Ilmianna asiaton ” !

  Ei muutako joukolla repimään siitä… }:)

  LINKKI

  jennifer85
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.06.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 22

  Onneksi edes tajusivat korjata virheensä ja poistaa nuo ala-arvoisuudet! (minunkin mielestäni kuvat oli otettu Fuengirolassa)[/quote]

  kyllä ne siellä linkin takana vielä näytti olevan, tosin päät oli poistettu kuvista, mutta tekstit jne, oli edelleen tallella…

  paha tietenkään kommentoida suuntaan tai toiseen, mutta pakko sanoa että aika ”härskin” tempun tekivät kun tuollaista julkaisivat!

  itsekkin kyseistä lehteä luen, joten ei voi muuta kuin ihmetellä….

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.