Varastettuja tietokoneita

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Varastettuja tietokoneita

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  JyffeM
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.10.2009
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 12

  Hei!

  Jos joku suomalainen koittaa myydä sinulle uutta Fujitsun kannettavaa tietokonetta tai Fujitsun tablet-konetta, oleppa tooooodella varovainen!

  Tietojemme mukaan Suomesta on törkeällä petoksella saatu erä ko laitteita ja ne on toimitettu Espanjaan viikko-pari sitten. Ainakin osa tekijöistä on suomalaisia.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Jaahas… Että Fujitsun koneita…

  Eikös tämä Fujitsun Suomen toimitusjohtaja Yrjänä Ahto pantu tuossa keväämmällä syytteeseen parista törkeästä petoksesta, joka liittyi lähes kymmenen vuotta aiemmin tapahtuneeseen tietovuotoon, jossa Fujitsu oli venäläisten kanssa tehdyn yrityskaupan yhteydessä vuotanut Väestörekisterikeskuksen ja Valviran varmennepalveluja koskevia tietoja, jotka sisälsivät käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Fujitsu salaili tietovuotoa asiakkaaltaan, koskapa se sattui jo vuonna 2004.

  Syyttäjä vaati kaikille syytetyille vankeusrangaistusta, eli myös toimitusjohtaja Ahtolle. Tietovuodon oli paljastanut henkilö, joka oli irtisanottu Fujitsusta syksyllä 2008. Syyttäjän mukaan hän oli yrittänyt kiristää Fujitsun toimitusjohtajaa. Tietovuodon paljastaja sai petossyytteen lisäksi syytteen törkeästä kiristyksen yrityksestä.

  Mahtaakohan tässä keississä olla jo tuomioita ladeltu?

  P.S. Ei näköjään kannata mennä vasikoimaan *****muurareita, tai joutuu itsekin linnaan ja saa vielä lisäsyytteenkin, kuten tämä tietovuodon paljastaja, jota syytetään myös törkeästä kiristyksestä, joka onkin sen verran raskas syyte, että saattaapi saada pisimmän kakun koko kähmijäporukasta. Onko tuossa tehty esimerkkitapausta siitä kuinka käy, jos ja kun alkaa vasikoida *****muurareita? }:)

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.