Välimatkoja

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Välimatkoja

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Sauhu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Terve

  Osaako kukaan kertoa mistä löytyis joku palvelu mistä vois tarkistaa välimatkojen pituuksia?
  Itse tässä suunnittelemassa ESPANJAN reissua vuodelle 2008. Tarvis tietää kuinka kauan autolla tarvii päristellä kahden pienen lapsen kanssa?

  KIITOS!

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Via Michelinin sivuilta saattaisi löytyä ainakin jotain apua:
  http://www.viamichelin.com

  LINKKI

  Sauhu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  TAK SO MYKKET!!

  LINKKI

  LakuPekka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.11.2006
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 394

  Heippa,

  Sauhulla on selvästi otetta matkustamiseen. Yleensä täällä orkissa tuntuu olevan suurin ongelma lentokentän ja hotellin välinen osuus, joka maksaa 20–30 euroa ja kestää 15 minuuttia. Tästä on keskusteltu täällä useaan otteeseen.

  Kun ajelet tänne alamäkeen, niin suosittelen reitin valintaa joko Ruotsin tai Saksan kautta ja älä vain lähde ajelemaan Via Baltian kautta, sillä voin kokemuksesta kertoa, että se on hidas ja vaarallinen, etenkin Puolassa.

  Suunnittele aikataulusi siten, että lähdet aamulla ajoissa liikkeelle, niin tuollainen 1200 km menee mukavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että Saksan kautta Travemundestä tarvitset kaksi hotelliyötä ja Tukholmasta kolme. Kun ajat autolla, niin älä syö paljon ajon aikana ja pysähdy vain tankkauksen yhteydessä, näin matka joutuu. Muista juoda vettä matkalla, jos on lämmin. Allekirjoittanut meinasi kerran nukahtaa rattiin, kun en juonut vettä tarpeeksi. Lisäksi älä jätä autoon mitään näkyvää esiin, jottei matkan teko keskeydy rikotuiden ikkunoiden takia. Hyvää ja turvallista matkaa…

  LINKKI

  finnfuerte
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.10.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 97

  olen täysin samaa mieltä bedron kanssa via balticasta.
  ajoin vaimon ja pojan kanssa sen isolla pakulla kerran mennessä ja tullessa
  tuntuu että se puola ei lopu koskaan. rekkoja tulee vastaan jatkuvalla syötöllä ja syvät urat tiessä nakkoo välillä vastaan tulevien kaistalle . en mene enää koskaan sen kautta . huh huh . on se kumma että sinne virtaa eu rahaa hulluna ja 50miljoonaa polskia ei saa edes yhtä läpi menevää tietä tehtyä kuntoon
  kaippa joskus tulevaisuudessa sitten..

  LINKKI

  eiole
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.09.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 153

  Pedro50, jäikö sinulta huomaamatta, että Santtu on matkalla KAHDEN PIENEN LAPSEN KANSSA. 1200 kilometriä päivässä autolla edellyttää 14-15 tunnin ajomatkaa. Ehdotit, että haukkaa välipalaa vain silloin kun tankkaat. Ei kuule pienten lasten kanssa voi sillä tavalla suunnitella pysähtymisiä. On pysähdyttävä silloin, kun lapsia nälättää, janottaa tai pissattaa. Ja haluaisinpa nähdä pari pikkuvekaraa, jotka suostuvat istumaan päivätolkulloa 14-15 tuntia kiltisti turvavöissä. Ei meidän suvussa ainakaan ole sellaisia nukkeja.

  LINKKI

  Sauhu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  En ole todellakaan ajamassa autolla täältä Espanjaan asti. Vaan juurikin noita lentokentältä Torreviejaan etäisyyksiä. Meitä vaan niin iso porukka lähdössä että pitää suunnitella vuokrataanko auto vai mitä tehdään? Meitä on lähdössä yhteensä 7aik + 4lasta. Mutta kiitos vaan vinkeistä.

  Lopetetaan keskustelu tähän! JOOKO? Sain jo jo ekassa viestissä vastauksen!

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Hola! Olen ajellut tänne Costalle v:sta 99. Suosin reittiä Tukholma-Hampuri-Frankfurt-Mulhause-Lyon -Barca-Valencia-Granada-Malaga. Tietulleja kuluu, mutta yksi hoteliyö jää pois, Kun on kaksi lasta, niin päivämatka jäänee 800 km tienoille.
  Tukholmaan pääsee edullisesti (-50% noin) maksamalla lautan 1kk ennen matkaa.
  Välimatkoja Tholma -Helsinborg 567 km/ 5-6 tuntia. Lautta Helsingör 25 min +mahd odotus max 30min.
  Hgör-Rödby 202km= 2 h. Lautta Rödby-Putgarden.Ylitys 45min+ mahd odotus max 30min. Eka päivä alkaa olla täynnä. Mutta pyri yöpymään Saksassa esim bed+breakfast-paikoissa.
  Hinnat Pohjoismaita paljon edullisempia ja paikat uskomattoman kauniita ja mukavia.Huippupalvelu. Näitä paikkoja löytyy aina moottoritien viereisistä kylistä. Autoliitolta saa kirjasen Link+Rechts der Autobahn, jossa tuhansia yöpymispaikkoja , reitit ja välimatkat jetsulleen.
  Saksan/ranskan rajalle on Putgardenista 750 km, joten pääset toisen yön nukkumaan vielä Saksassa.
  Rajalta Espanjaan on 880 km. 120 km ennen Esp rajaa on Beziers-niminen kaupunki ja aivan moottoritien liittymässä (Tiehaara no 35) on 8 hotellia.Osa halpismallia a 35€yö ja n 4-5 nukkumapaikkaa. Espanjan rajalta esim Fuengirolaan on 1170 km ! Siinä vähän välimatkoja ja vähän ylimääräistäkin.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Sorry, etten huomannut aijemmin. Toivottavasti jollekullle on edelläolevista apua. Ainakin kysellään jatkuvasti. Onhan Euroopan läpiajo ekakertalaiselle jännä kokemus!!

  LINKKI

  tyyne
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2006
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 435

  on se kumma että 50miljoonaa polskia ei saa edes yhtä läpi menevää tietä tehtyä kuntoon
  kaippa joskus tulevaisuudessa sitten..

  Odotin että joku rutu olisi ottanut tähän kantaa. Mutta viime syksyn kuulemieni mukaan puolassa on valtavan suuret tietyömaat. He kunnostavat teitä ihan urakalla.

  Tämän vuoden keväällä tulen kuulemaan viimeisimmät tiedot tilanteesta.

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  Tämä ei nyt suoraan tähän kuulu, mutta ne jotka matkustavat _KOIRAN_ tai muun eläimen kanssa, niin ruotsi on vaikea paikka ja papereiden pitää olla kunnossa. Tällöin suosittelen suoraa laivamatkaa saksasta, joskin se on hintava.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.