Vaikuttaakohan Ukrainan lentoturma matkailun siirtymiseen Espanjan suuntaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Vaikuttaakohan Ukrainan lentoturma matkailun siirtymiseen Espanjan suuntaan

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  holahola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.09.2012
  Kirjoituksia: 47
  Vastauksia: 57

  Finnair eilen nolosti tiedotti, etteivät ole keväästä asti lentäneet Ukrainan ilmatilassa. Flightradar24-palvelusta kuitenkin kaikki näkivät, että vielä eilenkin, jopa lentoturman jälkeen siellä lenneltiin Rodokselta ja Alanyasta Helsinkiin.

  Nyt Finnair on myöntänyt asian ja lupasi pitävänsä 2 päivää taukoa Ukrainassa lentämisestä. Onnea vaan niille, joilla on matka Rodokselle tai Alanyaan tai muualle sinne päin varattuna tuon 2 päivän jälkeen. Itse en itäblokin yli enää lentelisi, siellä on liian kevytkenkäinen meininki painaa nappia, kunhan vain saavat ilmatorjuntakoneistoa käyttöönsä. Ja mitä uutisista luin, niin Ukrainan armeijalta oli tuokin BUK-ilmatorjuntalaitteisto varastettu ja eiköhän siellä armeijan varastolla silmien ummistelijoita riitä jatkossakin, kunhan muutama seteli sujahtaa kätöseen.

  Ikävä juttu Euroopan itälaitaman matkailulle, mutta taitaa ohjautua sitten Espanjaan. Itse en tuonne Alanyaan menisi muutenkaan edes ilmaiseksi. Kreikassa on tullut muutama kerta käytyä, niin ei tarvi sinnekään enää mennä. Ihan kiva maa, mutta vähän kuin huonompi versio Espanjasta joka suhteessa. Esim. liikenteessä koittavat tahallaan liiskata jalankulkijoita, kun Espanjassa halutaan tieten tahtoen antaa tietä.

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Jaah, ei kai siellä olisi pitännyt siviili ylilentoja sallia kun sotilas koneita ammuskellaan useampi viikossa alas.

  Kuka päätti että yli lennot ovat turvallisia ja kenen tiedustelun/käskyn mukaan?

  Kuka sen ampui alas ja miksi?

  Toivottavasti selviää.

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Tuskin nyt merkittävästi matkakohteet tuosta muuttuvat, mutta lentoyhtiö todennäköisesti kyllä. Finnairin uskottavuus laskee nyt kuin lehmän häntä.

  Alkaa ikävästi muistuttaa Nokiaa, jossa sen kriisin keskellä unohdetaan ne kaikista olennaisimmat perusedellytykset yrityksen menestymiseen. Tuotekehitys ja viestintä.

  Kovakin brändi on hyvin hauras, mikäli siitä ei osata pitää huolta.

   

  LINKKI

  holahola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.09.2012
  Kirjoituksia: 47
  Vastauksia: 57

  Mutta jos ajatellaan, että tuollainen temppu on lasten leikkiä, kuten asiantuntija kertoo, ja terroristien tiedetään pyrkivän saamaan huomiota vaikka siviilejä vahingoittamalla, kuten Moskovan teatterissa, niin kuka hullu uskaltaa enää lentää sellaisten maiden yllä, joissa terroristeilla on käytössään 10 kilometriin yltäviä ilmatorjuntaohjuksia.

  Mieluummin lentelen Euroopan yli Espanjaan kuin noiden hulttiomaiden yli Turkkiin ja Kreikkaan. Nyt kun tuo on hyväksi todettu keino, niin miksei noita tapauksia tulisi lisää. Villitys alkaa levitä sekopäiden piirissä kuin kouluampumiset.

  Ei muuta kuin lisää kerosiiniä tankkiin ja koukkaa turvallisten alueiden kautta, jos väkisin haluaa Kreikkaan ja Turkkiin päästä. Ylimääräinen iltarukous sitten, jos ihan Thaimaaseen asti pitää vielä lähteä.

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Sangen ikävä juttu!

  LINKKI

  holahola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.09.2012
  Kirjoituksia: 47
  Vastauksia: 57

  Tuli lisää armonaikaa:
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288716165284.html

  Kyllä toi ylimääräinen vartti kannattaa varmaan käyttää, että saa ilmatorjuntaohjukset kierrettyä…

   

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.