Vaihto-oppilasvaihtoehdosta

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Cesare
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2009
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 10

  Hei! Onko täällä ketään, joka tietäisi vähän enemmän Aurinkorannikon suomalaisen koulun sivuilla tarjotusta vaihtoehdosta, jossa lukiolainen kävisi koulua suomalaisessa koulussa, mutta asuisi espanjalaisessa perheessä? Minulla olisi muutama kysymys tuota koskien, koska menen syksyllä lukioon ja olen miettinyt, että voisin pelmahtaa Espanjaan tokana lukiovuonna, jos vain saan asiat järjestykseen.

  Haetaanko vaihto-oppilassysteemiin samalla lailla kuin suomalaiseen kouluun muutenkin?

  Voiko vaihto-oppilaaksi tulla vain kolmen jakson (siis kuuden kuukauden ajaksi)?

  Kiitoksia:)

  LINKKI

  Huanita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.05.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 7

  Koulun rehtori sekä kansliasta antavat varmasti lisää tietoa , ota yhteyttä http://www.suomalainenkoulu.net , sieltä löytyy emailit sekä puhelin numerot. Voihan olla että myös suomalaisia perheitä on tarjolla majoittamaan. Kannattaa kokeilla siipiään mualimalla ; )

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Tiina, puh +34 605558102 toimii kontaktihenkilönä kun nuori tulee ilman vanhempiaan tänne opiskelemaan. Vaihdon pituus vaihtelee n 2 kk/lukukausi/koko vuosi. Tiina pitää yhteyttä sekä kouluun että vanhempiin ja sopii ”pelisäännöt”. Sijoittaa monia joka vuosi, lähinnä kuitenkin suomalaisiin perheisiin.
  Soita Tiinalle niin saat tarkempaa tietoa.

  LINKKI

  Cesare
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2009
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 10

  Kiitoksia, otan kyllä yhteyttä näihin ihmisiin, jahka saan selväksi vanhempien kanssa, kuinka pitkäksi ajaksi olen tulossa.

  Lukiohan on jaksomuotoinen, joten lukukausista en tiedä voiko puhua, kun kesken jakson ei kuulemma voi vaihtaa koulua, ainakin omassa tulevassa koulussani on näin, joten tulisin kolmeksi jaksoksi. Jaksojahan on viisi, joten olisin vähän yli lukukauden siellä sitten.

  Luin suomalaisen koulun sivuilta, että on mahdollista päästä espanjalaisperheeseen. Se olisi kielitaidon kannalta minulle paras vaihtoehto, jos se vain on mahdollinen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.