vähän päivii/tunteja…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat vähän päivii/tunteja…

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kuriiri
  kuriiri Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2007
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 5

  Hola! Huomenna tähän aikaan olen jo Espanjassa!!Jee!Tai siis klo 22.20….Kiva juttu.Kerron Teille sitten siitä mun kyselemisestä Barracuda Hotellista,joka on Torremolinoksessa.Okey.nyt Espanja,mutta ens touko/kesäkuusa Pattayalle Loma hotelliin 20v hääpäivän viettoon?Mitä olet mieltä OC?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Suoraan kysymykseen suora vastaus: Thaimaa ihan jees, mutta tuommoiselle matkalle en ottaisi kohteeksi Pattayaa vaan esim. Phuketin ja sieltä jonkun rauhallisen (romanttisen) rantakohteen.

  Kävimme juuri äskettäin siellä itse testaamassa lyhyen loman ja kun vertaan, voin vakuuttaa että saatte siellä vietettyä rennomman loman – paitsi jos – mikäli haluatte keskittyä vain ostoksiin, syömiseen, huvitteluun jne. niin sitten voitte tulla vaikka Pattayalle. On täälläkin nimittäin rannat, mutta ei alkuunkaan niin leppoista lomatunnelmaa kuin muualla.

  Poikamiehet ja petturit: Pattayalla tapahtuu. Tervetuloa!

  Huom: Tässä julkaistut matkakohteita koskevat mielipiteet ovat täysin henkilökohtaisia eivätkä välttämättä edusta yleistä mielipidettä tai ole sitovia minkään tai kenenkään suhteen mistä syystä lukijan tulee suhtautua niihin varauksin joskin huomioiden että mielipiteiden esittäjä on ilmaissut kantansa parhaaseen tietoonsa ja kokemuksiinsa perustuen ollen voimassa julkaisun ajankohtana kuitenkin huomioiden paikalliset olosuhteet ja aikaerosta johtuvan varhaisen hetken.

  MUTTA NYT ENSIN – HYVÄÄ LOMAA ESPANJASSA!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.