uusi täky

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat uusi täky

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Pannaanpa tähän uusi täky.Saa vapaasti pahastua ja arvostellakin saa, mähän osoitan selvää arvostelukyvyn puutetta ottamalla asian esiin.
  Ja asia on energian hinta Suomessa.
  Olen huolestuneena seurannut kuinka nykyhallitus luonnonsuojelun ja päästöjen vähentämisen nimissä on muuttamassa energiaverotusta Suomessa. Muutokset tulevat olevaan huomattavan kalliita etenkin Helsingissä asuville kaukolämpöasiakkaille.
  Olenko mä nyt huono ihminen kun olen paennut ilmiselvää velvollisuuttani suomalaisena, entisenä Stadilaisena ja veronmaksajana , osallistua yhteisiin veronmaksutalkoisiin? Vielä kun tietää miten kyseiset verot on oikeudenmukaisesti suunnattu vähempiosaisten veljiemme ja siskojemme hyväksi, jopa ulkomaalaiset moniosaajat ja ankkurilapset saavat hyvinansaitun osansa.
  Verotuksen kohdehan on nerokas , talvi on tulossa ja tästä verosta ei kukaan pääse luistelemaan irti.
  Täällähän ei olla vielä Suomen tasolla näissä verotusasioissa, olisi Zapateron koplalla paljon opittavaa Suomesta.
  Voisi siellä olla muutakin näille alikehittyneille eteläeuroopan maille opittavaa, onhan Suomi maailman paras maa.
  Yhtenä esimerkkinä tämä, Suomen parhaat pojat liikenne-ja valtiovarainministeriössä ovat hioneet autoverotuksen nerokkaasen täydellisyyteen , kuten myös polttoaineet ovat löytäneet oikean ja kalliin tasonsa, tietysti ajatellen maailman pelastumista päästöjä vähentämällä.
  Näihinkään verotalkoisiin en nyt voi ulkosuomalaisena osallistua . Tässäkin on saman kysymyksen paikka , kuinka huono ihminen oikein olenkaan.
  Sitä se kuitenkin on kun on luonteessa periksiantamisen vikaa, heikkona ja raukkamaisena luonteena lämmittelen nyt täällä ilmaiseksi , autokin on paljon parempi ja paljon halvempi kuin ansaitsisin ja tankin nykäisee täyteen naftaa 60 €:lla.
  Luultavasti maksan tästä vielä kalliin hinnan , vähintään taivaspaikka taitaa mennä.

  LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  virherkommunistinen terrori saattaa tulla noutamaan sinut takaisin Stadiin ja kouluttaa sinustakin kunniallisen veronmaksajan, joka ei kitise sitä, että toiset saavat asioita vastikkeetta sinun verorahoistasi (heidän unelmansa tukemiseksi) ja toiset maksavat ne samat hyödykkeet elinikäisellä työlerillä heti koulusta päästyään – toki työleiriltä vapautuspäivää viedään eteenpäin ja samalla mahdollisia eläkkeitä leikataan. Toki valtion maksuaikakin lyhenee kun väkeä kaatuu saappaat jalassa.

  Suomen valtio on pomppii taas iloissaan, koska nyt saanevat tukea sille, että laivaliikenteen päästömaksut = VEROT saadaan ainakin Itämerellä voimaan. Joidenkin rahtien kustannuksiin odotetaan 30-50% hinnankorotuksia. No sitten riittää taas lisää jaetavaa ”yhteisestä kassasta” kuten Presidentti hHalonen on asian ilmaissut. Eiköhän ainakin puoluetukia nosteta reilusti?

  Onhan se mainiota kun pystyy vielä pakenemaan tätä hulluutta. Moni lähtee vielä kun voi ja jossain päin otetaan vastaan. Kohta Suomikin on tilanteessa, jossa sieltä ei niin vain lähdetä… ei edes (entisiin) EU-maihin. (EU purkaantuu seuraavan finanssikriisin tuntumassa) Pahin skenaario on se, että EU-maissa otetaan käyttöön täysimääräisenä Suomi-käytännöt.

  Niin ja energiaverot ovat katastrofaalisia ”mökin mummoille” siellä jossain haja-asutusalueella eikä niin pahoja stadin kundeille. Toki voidaan todeta, että pakoon ei pääse kuin ”lähteällä”. Meidän finski-residenssin kiinteistöverot ovat nouseet kolmessa vuodessa 51%. Saadut palvelut jotakuinkin ennallaan. Mitäs siihen sanot?

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Niin , mitä sanoa? Ehkä tein sittenkin oikein kun nostin kytkintä. Taivaspaikka varmaan meni, mutta loppuaika näissä maallisissa riennoissa on henkisesti ja taloudellisesti helpompaa.
  Yksi kivi kumminkin hiertää kengässä tai sitten ehkä antaa mahdollisuuden siihen , että on sentään jalka vähän yläkerran oven välissä.
  Taidan maksaa kuolemaani asti verot Suomeen .Entisenä kunnan ja valtion kulina mun eläkettä ei voi siirtää verotettavaksi Espanjassa.
  Mutta näistä välillisistä , liikevaihto-energia -polttoaine-kiinteistö-ym.vastaavista veroista mä tietenkin vältyn. Ole.

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649
  santiago kirjoitti:

  Ehkä tein sittenkin oikein kun nostin kytkintä.

  Siis muistit hoksata nostaa kytkintä ? Kaikki ei muista, ei hoksaa ja kytkimenkin nosto on hankalaa jalka paketissa.

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Tammoisen ilouutisen meille kerroit! Voi, etta on kivaa olla suomalainen.
  Ja varsinkin sen valtion tyolainen.

  Jos nostais sita kytkinta, niin ainakin mies sais veroista helpotusta.
  Jotta katselenkin tata Gran Canariaa ehka silla silmalla. Kraaa!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Yksi kerrallaan me näemme valon.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  santiago kirjoitti:

  Luultavasti maksan tästä vielä kalliin hinnan , vähintään taivaspaikka taitaa mennä.

  Juu, sulle on katsottu jo paikka sieltä alakerrasta. Osasto viisi, valurautalauteet ja itse joutuu heittämään hiilet uuniin.
  =o)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.